pátek 14. října 2016

Tři nové kariéry v Životě ve městě jsou opravdu nové!

Nové kariéry v rozšíření The Sims 4 Život ve městě přináší nové úkoly 

V rozšíření The Sims 4 Život ve městě najdete město San Myshuno, které není jen o nových aktivitách, ale také o nových příležitostech. Jak jinak se vaši Simíci probojují od malinkatého bytečku až k nádhernému střešnímu bytu, o kterém už dlouho sní? Ve městě San Myshuno na vás čekají tři nové jedinečné kariéry, přičemž každá z nich má dvě odvětví, které přináší vlastní možnosti a zajímavosti.


V nabídce je politika, kritika a sociální média. Tyto nové kariéry jsou úplně jiné než cokoliv, co jste dosud v The Sims 4 viděli. Ke všem těmto kariérám patří úkoly, díky kterým Simíci vyjdou z pracovny a pustí se do práce přímo v ulicích města San Myshuno. Jednoduše řečeno: úkoly kariérám dodávají do rozšíření The Sims 4 Život ve městě více rozmanitosti, nové výzvy a zajímavé příběhy. 



Nejdřív se mrkneme na politickou kariéru, kde vaši Simíci začínají jako aktivisté a nakonec se rozhodnou, jestli z nich budou charitativní organizátoři, kteří budou bojovat za dobrou věc, nebo politikové, kterým také o něco jde. Aktivisté šíří povědomí a propagují svůj záměr. Jejich pracovní úkoly je zavedou do různých podniků, kde budou protestovat a informovat veřejnost o svém záměru. Politikové na vyšší úrovni mohou u pultíku (najdete ho například v centru) pronést inspirativní řeč, a získat si tak důvěru veřejnosti i potřebné hlasy. 


Charitativní organizátoři dobře vědí, že každý záměr potřebuje financování, takže musí prostřednictvím svých kontaktů ve městě shánět dary nebo úplatky. Nebo vaše Simíky zajímá spíš kritika? 


Mohou se věnovat jídlu nebo umění, ale každopádně budou chodit po festivalech ve městě, aby mohli ochutnávat výborné (občas) kuchařské výtvory a hodnotit místní zábavu. Pokud vaši Simíci neradi malují, mohou zajít do místního muzea a pořádně zkritizovat umělecká díla ostatních. 


A konečně se Simíci mohou stát i odborníky na sociální média. Tato kariéra se celá točí kolem získávání fanoušků pomocí počítače. Streamujte, chatujte a dělejte všechno proto, abyste našli nové fanoušky a zvýšili si sledovanost. Nové kariéry v rozšíření The Sims 4 Život ve městě jsou báječným hybridem mezi tradiční a aktivní kariérou


Když zrovna nemáte čas věnovat se svým Simíkům, můžete je prostě a jednoduše poslat v dobré náladě a s dokončenými úkoly do práce a produktivní den je na světě. Když se ale příběhu svých Simíků chcete věnovat naplno, můžete pracovat z domova. Klidně je pošlete plnit úkoly do ulic San Myshuna a objevte všechno, co může město nabídnout.


ZDROJ:
TheSims.com, upraveno
- SimsVIP.com

Žádné komentáře:

Okomentovat