středa 19. října 2016

O všech festivalech v jednom článku (+TRAILER)

Festivaly jsou jednou z našich nových oblíbených atrakcí rozšíření The Sims 4 Život ve městě (vychází 3. listopadu). Díky nim totiž naši rozliční Simíci vyjdou do ulic, aby se seznamovali, učili se nové věci a hledali si nové kamarády. Tenhle týden si podrobně povíme o všech festivalech.



Festival BLEŠÍ TRH

Na bleším trhu výhodně nakoupíte, což se ve drahém San Myshunu hodí, pokud máte hlouběji do kapsy. Nabídky na bleším trhu se už nemusí opakovat, takže radši přijďte včas a často se vracejte, abyste je všechny využili. Navíc můžete v případě potřeby i smlouvat, zkusit cenu ještě trochu srazit dolů a odejít z blešího trhu s opravdu výhodnou koupí. Také můžete prodávat nebo směňovat sběratelské předměty, jako jsou nová sněžítka, s ostatními nadšenci do sbírek. U stánků můžete prodávat vlastní obrazy, čerstvou úrodu nebo cokoliv jiného. 



Festival HUMOR A ŽERTY

Zná váš Simík dobrý vtip? Nebo si oblíbil opravdu humorný žertík? Festival Humor a žerty je určený pro všechny ty střelené šprýmaře, které známe a (někteří i) máme rádi. Simíci se mohou k jednomu z týmů přidat vypitím světlého nebo tmavého čaje. Pak už se vrhnou do vyprávění vtipů, které ostatní rozesmějí, nebo předvádění žertíků ve velkém stylu. Pokud na to vaši Simíci moc nejsou, mohou si alespoň koupit suvenýry nebo sledovat ostatní. Že nevíte, kdy to vypukne? Mrkněte se na cedule v sousedství nebo na nástěnky ve společných prostorech bytových domů.


Žádné komentáře:

Okomentovat