pátek 13. ledna 2017

SPEKULACE: Mazlíčci napotřetí a tentokrát doopravdy?

NÁSLEDUJÍCÍ ČLÁNEK JE POUZE SPEKULACE. 
NEOBSAHUJE ŽÁDNÉ OFICIÁLNÍ INFORMACE!

O rozšíření se zvířátky, přesněji domácími mazlíčky, se spekuluje již od samého vydání The Sims 4. Můžete zde najít déle než rok starý článek, který potvrzoval, že někdo v EA pracuje na "průzkumu lidí, zvířat a stvoření". Ještě dříve, s vydáním rozšíření Hurá do práce, jsme byli zasypáni odkazy na Mazlíčky přímo ve hře! Ovšem stále, po tak dlouhé době, žádné mazlíčky nemáme. Proto vás poprosím, abychom celý tento článek opět brali jako spekulaci!

AKTUALIZACE #1: Únorová aktualizace zachází ještě dále, co se mazlíčků týká. Tentokrát byly ve hře nalezeny tyto kategorie: "Uši, Ocas, Chlupaté uši, Chlupatý ocas, Chlupaté tělo". Tohle asi k Simíkům nepatří...



V lednové (největší) aktualizaci jsme obdrželi kromě batolat i nově upravené kódy. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby některé nebyly již připraveny pro příchod mazlíčků. Ten první mění rodokmeny, měl by se v nich totiž objevit "páníček" psa nebo kočky.


Druhý kód pak říká, jak Simíci mají k mazlíčkům přistupovat.


Poslední kód nám pak říká, jaké druhy zvířat ve hře máme. Je zde nově pes, kočka a malý pes.


KDE JSOU KONĚ? I přesto, že se objevuje v kódu "návod" pro Simíky jak na koně naskočit, nikde jinde už o nich není zmínka. Ani v rasách, ani jak k mazlíčkům přistupovat nebo kdo je majitel/páníček zvířete. Může to buď znamenat, že kód není kompletní nebo přidání koníků bylo prostě zrušeno.


ZDROJ:
- Zerbu
SimsCommunity.com

Žádné komentáře:

Okomentovat