čtvrtek 12. ledna 2017

Batolata jsou tady pro všechny ZDARMA!

Největší miniaktualizace: batolata dorazila do The Sims 4! 

Dnes je velký den pro The Sims 4. S velikou radostí oznamujeme největší aktualizaci The Sims 4, jaká zatím vznikla. Dodáváme ji v překvapivě „malém“ balení. Batolata jsou k dispozici v rámci bezplatné aktualizace, kterou si do hry můžete stáhnout hned teď!


Během dvou let od vydání The Sims 4 jsme bedlivě naslouchali přáním hráčů. I když je nemůžeme všechna splnit, pečlivě si je poznamenáváme a bereme v potaz, po jakých herních zážitcích toužíte. Víme, že batolata jsou téma, které se objevuje opakovaně.


Je pro nás důležité, abychom je do hry uvedli způsobem, který dává v The Sims 4 smysl a který bude vyhovovat našim hráčům. Nepřeháním, když řeknu, že je to aktualizace, kterou jsme probírali celé roky. Potřebovali jsme najít tu správnou chvíli, zdroje a design, abychom se mohli pustit do náročného procesu tvorby batolat a přivedli je k životu.




A věřte mi, že v průběhu tvorby bylo OPRAVDU náročné nic neprozradit. Na batolatech jsme pracovali opravdu dlouho. Jsme velmi hrdí na výkon, který celý tým na malých roztomilých Simících odvedl. Určitě se vám bude líbit, jak moc jsou aktivní: připravte se na spoustu roztomilých a dojemných okamžiků, kdy budou vaši Simíci pomocí kartiček batolatům pomáhat s rozvojem nových dovedností, budou je učit mluvit, tancovat nebo chodit na nočník.


Vaši Simíci se s batolaty mohou sblížit také čtením před spaním, přenášením po domě nebo při roztomilém žvatlání o autech. Základní hra The Sims 4 nám poskytla pevné základy, na kterých jsme stavěli a postupně rozšiřovali herní možnosti.


Pevně věříme, že s batolaty si užijete všechny ty láskyplné okamžiky spojené s jejich výchovou a růstem, které jste v minulosti tak rádi sdíleli. Navíc vynikne i to zvláštní pouto, které mezi rodiči a batolaty přirozeně vzniká. Přidali jsme více než stovku nových animací, desítky nových interakcí a spoustu báječných úborů a objektů.


Nejdůležitější je, že se nám do hry podařilo doplnit významnou část simíkovských životů. Už jsme si s batolaty trochu pohráli. Mě nejvíc bavila roztomilá holčička, která si ráda hraje s tabletem a pospává na podlaze.


Už se nemůžeme dočkat, jak si budete hrát vy. Tato aktualizace vznikla díky tomu, že jsme naslouchali našim hráčům, abychom zjistili, co v The Sims 4 opravdu chtějí.


Nebudete tomu věřit, ale tím ještě dnešní mega aktualizace nekončí. Do hry je nyní přidáno mnoho nového nábytku. To nejen pro batolata, ale také pro děti. Přidány jsou také nové místnosti.

Za rohem je herní balíček The Sims 4 Upíři a do hry přináší několik nových možností ve tvorbě Simíka. Nově můžete zvolit Děsivou chůzi a vybrat Simíkovi jiné zuby, např. zlaté zuby, rovnátka nebo křivé zuby!


Aby toho ještě dnes nebylo málo, SimGurus uspořádali livestream. Můžete se na něj podívat ze záznamu.



ZDROJ:

Žádné komentáře:

Okomentovat