středa 26. října 2016

The Sims 4 Život ve městě - naše preview z komunitní akce (+15 snímků)!

Naše cesta na komunitní akci byla sponzorována společností EA.

Jak již všichni víte, dostali jsme pozvání zúčastnit se komunitní akce/předváděčky "The Sims 4 Život ve městě" v srdci Polska - Varšavě. Společně s dalšími polskými tvůrci, blogery a Youtubery jsme si užili nádherný program a vyzkoušeli si mezi prvními nové rozšíření. Jak to na takové akci vypadá se dozvíte ve VLOGU.



♢  Život v oblacích neznamená život na vysoké noze!

Byty, jakožto obrovská součást rozšíření, jsme již v minulosti viděli. Dříve jsme hráli The Sims 2 Život v bytě a The Sims 3 Po setmění. Proč jsou tedy byty v The Sims 4 mnohem lepší?

Nejedná se totiž jen o místo pro bydlení, ale o místo plné nových příběhů. Ve hře jsou nové Vlastnosti pozemku. Ty přidávají bytům na autenticitě. Chtěli jste se věnovat práci? No to je hezké, ale právě vám bouchly pojistky, v ložnici se usídlila myš a v koupelně tečou trubky. To jsou jen jedny z mála možných scénářů.


Nové Vlastnosti pozemků budete moci přidat i na existující pozemky třeba ve Vrbové Zátoce. Největší využitelnost ovšem najdou až právě při použití v bytech. Je k ničemu mít Pařební místo, když tím alespoň nevzbudíte a pěkně nevytočíte sousedy, ne? Dávejte si pozor, smícháním vlastní Zlobíví skřítci a Strašidelný byt můžete vytvořit pomalu až děsivě smrtelný byt.



♢  V bytech se nikdy nespí

Sousedi - všichni máme nějaké zkušenosti se sousedy. A v bytech v The Sims 4 Život ve městě se stále něco děje. Slyšíte od sousedů hlasité zvuky z večírky nebo "večerní romantiky"? Nebojte se je navštívit a pěkně je vyhubovat! Jen pozor, ať vás stejná návštěva nepotká při vámi pořádané párty.


Blíží se konec týdne a je čas zaplatit nájem vašemu domovníkovi. Žádný nájemce by se s platbou neměl opozdit! Přece jen, pokud se ve vašem bytě něco pokazí, volat budete mu.

Je na čase vybrat schránku. Chodby jsou velice zajímavým místem. Nejenže zde potkáte své sousedy, ale v každé budově je také nástěnka. Ta vám například pomůže zjistit, jaký festival se právě blíží.



♢  Město jako na dlani

Ale teď vážně.. město je prostě neskutečné! Počkejte si, až to uvidíte na vlastní oči. Grant se zastavil u mého PC (celý rozhovor s producentem zde) a probírali jsme, jak jejich designový tým se vážně v tomto rozšíření vyřádil. Říkal například, že jedna čtvrť je inspirována Šanghají. Jiná naopak zrcadlovou scénou z filmu Sám doma.


Ve městě je mnoho kultur a vlivů - marocký, asijský, lehce americký, ale třeba i indický. Inspirace také přišla z The Sims 3 Po setmění. Podívali se v EA na Bridgeport a řekli "Můžeme to udělat lépe!" A to se jim povedlo!


Město má 5 čtvrtí - Čtvrť trhovců, Módní čtvrť, Umělecká čtvrť a Čtvrť v oblacích. Poslední čtvrtí je park Myshuno Meadows, kde můžete se nachází nádherný pozemek pro svatby, krásná zahrada a romantická scenérie.


♢  Festivaly je něco, na co jste čekali již od vydání The Sims 4

Pro mě asi nejzajímavějším prvkem v The Sims 3 Roční období byly festivaly. V The Sims 4 Život ve městě je ovšem festivalů mnohem více, stále se mění a jsou celkově úplně jiné! Ale ta nejlepší zpráva? Jsou to pouliční festivaly! To znamená, že pokud jsou ve vašem sousedství, dostanete se k nim bez načítací obrazovky! Ano, vidíte dobře. Stačí sjet výtahem a jste na festivalu.


Mi se povedlo se blíže mrknout na festival Geekcon. To je festival pro všechny nadšence techniky, komixových a fantasy postav. Vyfoťte se s cosplayery, zahrajte si nejnovější hry na nové konzoli a mega obrazovce, zkuste si stavbu rakety, kupte si sněžítka a trička z této akce a nebo se zúčastněte soutěže. Těch aktivit je neskutečně mnoho a to stále mluvíme o jednom festivalu. Opravdu to obzvláštní hru!


Čekají na vás dále festivaly pálivého jídla, romantické festivaly nebo šprýmařské. Každý festival je úplně o něčem jiném, má jiné soutěže, jiné aktivity. Musíte navštívit všechny! Jen se nezdržujte příliš dlouho, přes noc se na ulicích objevují takový ti divnolidi.



♢  Prachy, prachy, prachy

Dostat se k nejvyššímu střešnímu bytu bude ještě chvíli trvat. V The Sims 4 Život ve městě si můžete postavit střešní byt přesně podle vašich představ, protože nejvyšší patro se chová jako klasický pozemek z The Sims 4.


Jak ale říkám, musíme začít od samého dna, abychom se dostali tam nahoru. Přivítejte tři nové, ale vážně nové kariéry - politika, sociální média a kritika. Jsou mixem klasických kariér a těch z Hurá do práce.


Po zahájení dostanete klasické úkoly, které musíte zpracovat doma. Říkám klasické, ale jsou i tak netradiční. U sociálních médii začínáte např. založením blogu. Když přijde čas jít do práce, dostanete možnost jít nebo pracovat z domu. A to je úplně nový svět pro vaše kariérně zaměřené Simíky.


Tohle zdaleka není jediná možnost, jak si v novém rozšíření vydělat. Vyrazte do ulic vystupovat za spropitné, prodávat své malby, úrodu, sněžítka nebo jiné sběratelské předměty na Festivalu trhovců.
(Všechna sněžítka jsou animovaná!)



♢  Nové rozšíření je neskutečně barvité

Milujete barvy? Orientální kulturu? Nebo raději nějakou urban-brooklynskou? Vše je v tomto rozšíření. Stejně jako v reálu, i v The Sims se všechny kultury setkaly v jednom velkém a rozmanitém městě. Vyzkoušejte ty hromady nového oblečení a nábytku, které potěší oči každého.


Vydejte se hrát basketball, zazpívat si duet v karaoke baru, vyfukovat bubliny z bublo-dýmky (pro děti z klasického bublifuku), vypustě ohňostroj, ochutnejte jídlo z různých koutů světa, zasoutěžte si v soutěži s pálivým jídlem, pozvěte Simíky na večírek do vašeho párty bytu... Nejlepší možností je zvolit si novou aspiraci Místní, která vás po pár nových aktivitách provede.


Mohl bych tu být do zítřka, než bych vyjmenoval všechny nové možnosti. Vy si je ale ovšem chcete určitě vyzkoušet sami. To můžete již 3. listopadu 2016, kdy rozšíření vyjde.


♢  Proč je toto rozšíření jiné?

"Hurá do práce se zaměřilo na kariérní život, Společná zábava na volný čas s přáteli a Život ve městě se (konečně) zaměří na vaše trápení, úspěchy a shon vašeho/Simíkovského každodenního života."



Žádné komentáře:

Okomentovat