středa 5. října 2016

Podzimní výzva nás zve k oslavám mexického svátku

Připravte se na výzvu Dne mrtvých! 

Nedávno jsme vydali bezplatnou aktualizaci The Sims 4 a ti pozornější z vás už si asi všimli několika nových objektů a předmětů. Je to tak, je nejvyšší čas na zábavnou sváteční výzvu. Tentokrát je tu Den mrtvých!


NÁVOD:
Takže o čem výzva Dne mrtvých bude? Těší nás, že se ptáte. Jasmine Holidayová se vrátí 4. října v 19:00 a bude tu až do 4. listopadu 18:00. Dá vašim Simíkům do začátku vitrínu na cukrové lebky. Pak už Simíci mohou vyrazit do města a najít si někoho, kdo Den mrtvých slaví, a požádat ho o cukrovou lebku. Když Simíci seženou všechny lebky, které jim mohou postavy z města dát, zpřístupní si tím poslední lebku. Jakmile Simíci naplní vitrínu všemi deseti cukrovými lebkami, vitrína jim zpřístupní novou interakci Vzpomínat na mrtvé


Kromě toho, že suprově vypadá, Simíci také získají náladovku, která jim zpřístupní nové interakce se Smrťákem, vylepší jim s ním vztahy a (tohle je opravdu super) výrazně jim zvýší šanci na úspěch, když orodují za něčí život.


Ale nebojte, i když po skončení výzvy už nebude možné cukrové lebky získat, interakce Vzpomínat na mrtvé vám zůstane. Abychom Simíkům pomohli navodit tu správnou atmosféru, připravili jsme pro ně v režimu Vytvořit Simíka několik zábavných předmětů. Ve hře také najdou zábavné interakce, které musíte objevit sami.

ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat