středa 12. října 2016

MEGAČLÁNEK: 4 videa, mnoho obrázků a ještě více informací!

V rozšíření The Sims 4 Život ve městě na vás čekají videohry i basketbal a romantiky čeká nejkrásnější svatba v místní parku 

Naším cílem je, aby každé rozšíření The Sims 4 přineslo Simíkům nové aktivity a The Sims 4 Život ve městě není výjimkou! Na začátku jsme přemýšleli, jaká aktivita by se hodila do městských ulic a stísněných bytů. Napadly nás dvě možnosti, které budou vyhovovat nejen hráčům: odpolední střelba na koš a potom paření videoher hezky doma u televize.


Nesejde na tom, jestli Simíci rádi hrají sami, ve více hráčích, každopádně si tu přijdou na své. Začít můžeme házením na koš, kvůli kterému musí Simíci vyjít z domu do ulic a užívat si čerstvý vzduch a trochu pohybu s kamarády. Když je hřiště prázdné, Simíci mohou trénovat sólovou střelbu na koš, a to z různých vzdálených míst: dvoubodové nebo trojbodové střely, a dokonce i doskoky (pokud na to mají). 


Pokud jsou Simíci správně naladění, mohou si představit velký zápas a předstírat, že hrají proti největším hvězdám z velké ligy. Když si Simíci vyrazí ven s kamarády, mohou si s nimi zaházet na koš a poměřit svou trefu. Hlavně se nezapomeňte obléknout do nových dresů. Po basketu (a snad i rychlé sprše) sebou Simíci můžou plesknout na gauč a zahrát si videohry. 


Přesně tak, ve hře teď najdete videohry. Je to tedy příběh, který velmi dobře známe. Simíci mohou hrát nejrůznější hry, a to sami nebo s kamarády. Máme tu akční sci-fi RPG, závodní hru, a dokonce i sadu klasických večírkových her. Videoherní konzole vypadá skvěle.


Navíc je to pro Simíky fantastická zábava, která je uvolní po náročném cvičení nebo těžkém dni v práci. Videoherní konzole podporuje dovednost hraní videoher, která se bude hodit Simíkům v soutěžích na GeekConu.


Přesuňme se ovšem dále. Vůbec poprvé nabízíme ve hře předvytvořený pozemek ke svatbám. Chcete-li naplánovat svatbu, můžete to snadno provést pomocí simíkovského telefonu.


Pak už jen prostě rozešlete pozvánky, aby všichni dorazili do Myshuno Meadows, a vrhnete se na obřad! The Sims 4 Život ve městě přináší několik nových možností, kterými můžete svou svatbu ozvláštnit.


Tak třeba: proč vařit, když tu můžete mít hromady občerstvení z nejrůznějších koutů světa? Přesně tak, zní to jako pořádně lahodná svatba. Když už je řeč o oblečení: na místě svatebního obřadu najdete i šatnu, takže pokud jste oblečení zapomněli naplánovat, můžete to udělat přímo na místě. 


Na svatbu klidně můžete přinést i elektrické klávesy, které se dají snadno umístit do simíkovského inventáře (klavír se přenáší o poznání hůře). 


Pokud zaskočíte na festival, můžete na svatbu přinést hromady zábavní pyrotechniky. A když ji nestihnete sehnat včas, nemusíte litovat. Když dojde na ten nejdůležitější polibek, postarají se o slušný ohňostroj správci parku. Bude to opravdu explozivní finále, o kterém si bude rodina i ostatní hosté povídat celou věčnost.



ZDROJ:
TheSims.com, upraveno
- SimsVIP.com

Žádné komentáře:

Okomentovat