úterý 20. září 2016

Vše o nových bytech, penthousech a každodenních nástrahách (+TRAILER)

Důvody, proč jsou byty v The Sims 4 Život ve městě jiné (a báječné!) 

Vítáme vás v městě San Myshuno, nový svět z rozšíření The Sims 4 Život ve městě (vychází 3. listopadu). Tady se Simíkům mohou (ne)splnit všechny jejich sny. Jako bonus dostanou i vlastní hejno švábů. Když se nastěhujete do města, znamená to, že budete bydlet v bytě.


Vyjeďte výtahem do svého patra a podívejte se, proč je bydlení v bytech úplně jiné, než cokoliv, co jste v The Sims 4 zažili. Znamená to, že jste tu neustále ve společnosti. Sousedy uvidíte ve společných prostorech, jak vybírají poštu, hádají se s vašimi Simíky nebo ostatními sousedy nebo prostě jen tak jdou na návštěvu. Možná se k vašim Simíkům zajdou i osprchovat nebo ochutnat jejich večeři. 

Byty jsou prostě celé o ostatních Simících a o tom, jak ovlivňují váš život. V San Myshunu na vás čekají nejzajímavější, nejrozličnější a nejzábavnější Simíci, jaké jsme kdy vytvořili. Stěny jsou tu... tak trochu tenké. V některých bytech uslyšíte hlasitou noční hudbu nebo zvuky... řekněme... lásky. Pokud to bude k nevydržení, můžete své Simíky poslat, aby na sousedy zabušili a řekli jim, ať se trochu ztiší. Ale tím to nekončí. I sousedi vašich Simíků mají uši a dost možná mají rádi klid. Takže se ztište a snažte se být alespoň trochu ohleduplní.

Spousty potrhlých postav. Nechtěli jsme jen byty plné nějakých Simíků, chtěli jsme je mít plné zajímavých Simíků! Inspirovali jsme se oblíbenými sitkomy a pokusili jsme se všechny bytové domy zalidnit zvláštními, excentrickými, nadšenými a až přehnaně přátelskými nájemníky, kteří výrazně obohatí životy vašich Simíky. Byty mají svérázné vlastnosti, které fungují podobně jako vlastnosti Simíků. Byty mohou být prokleté, strašidelné nebo se v nich čas od času něco třese


Každý simíkovský byt je jedinečný. Některé byty mají své problémy. Svéráznost bytů někdy přeroste přímo v problémy. Netěsnící trubky, špatné elektrické rozvody a škůdci! Vaši Simíci se musí přestěhovat do San Myshuna, najít si novou báječnou kariéru a vypracovat se k lepším bytům. Všechny tyhle potíže dávají vzniknout příběhům, utváří charakter a dají vám příležitost seznámit se se svým domácím. Každý byt má svého hodného pána a správce, který vám vyřeší bytové problémy a vyslechne všechny vaše stížnosti. Hlavně si ho ale, pokud možno, předcházejte a plaťte nájem včas, jinak vaše Simíky přestane mít rád a to byste si určitě nepřáli. 


Výhled na město je fantastický. Byty sice mají své drobné zádrhely, ale nabízí také něco úžasného: výhled na celé město. Když Simíci vyhlédnou z okna, uvidí velké a živé město plné nejrůznějších aktivit. Dopodrobna si o tom povíme už brzo, zatím jen zmíníme, že na Simíky čekají festivaly, demonstrace i basketbalové zápasy s kamarády v parku. Z okna Simíci uvidí všechny možnosti, které jim město nabízí. Prostor není neomezený. Byty nejsou obvykle moc velké, zvlášť, pokud je vaši Simíci ještě sdílí se spolubydlícími. Ti se sice podílejí na nájmu, ale také zabírají nějaký ten prostor. 


Proto se Simíci musí rozhodnout, na čem jim opravdu záleží, naučit se mít rádi ostatní Simíky nebo čas od času vyrazit ven a užívat si zábavu třeba na festivalech. Chtěli jsme, aby byty nejnižší kategorie opravdu tak působily. Umožní vám to vyprávět zajímavé příběhy a také to dá vašim Simíkům cíl – sehnat víc prostoru! 


Všechno je blízko. Samotné San Myshuno je plné bytů, do kterých se mohou Simíci nastěhovat. Ještě žádný náš svět neměl tolik simíkovských aktivit. Stačí sjet výtahem do přízemí a hned jste přímo uprostřed báječných, nádherných, vzrušujících a pořádně ostrých událostí. Ale o tom si povíme jindy. 


Zatím stačí říct, že Simíci prostě ještě nikdy nebydleli tak jako v rozšíření The Sims 4 Život ve městě. Místní byty jsou totiž naprosto nepřekonatelné (to alespoň tvrdí jejich domácí) a my už se nemůžeme dočkat, jaké příběhy s nimi budete vyprávět. Už se těšíme, až své Simíky nastěhujete do prvního bytu v San Myshunu. Příležitost k tomu budete mít v listopadu, až The Sims 4 Život ve městě vyjde.

ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat