čtvrtek 23. června 2016

Již druhá červnová aktualizace mění postele v děsivé monstra

Pod postelí jsou příšery! Jakože vážně! 

Dnešní aktualizace The Sims 4 přináší jednu takovou příšerku, která by na vás mohla vykouknout zpod postele. Víte, jakmile jsme tuto aktualizaci dokončili, Simíci nám začali hlásit, že se jim děti v noci budí, protože prý zpod postele slyší jakési podivné zvuky.

Rodiče sice tvrdí, že vůbec netuší, o čem to jejich caparti mluví, ale aby je uklidnili, mohou jim kolem postele nastříkat „repelent proti příšerkám“. Prý to až pozoruhodně funguje. „Je to pravda,“ říkají malí Simíci. „Pod postelí se nám objevují děsivě úděsné příšery!“ Jenže toto mámivé monstrum je viditelné pouze v noci a navíc ho vidí jedině děti.


Vyděšené děti ale rády přivolají nejbližšího člena domácnosti, který jim s tímto příšerkovým problémem pomůže. Najdou se ale i někteří zvědavci, kteří se pokusí s nejapným narušitelem spánku komunikovat. Stačí pár vlídných slov a plíživá příšerka se může stát i vaším kamarádem.

Pokud ale vaši potomci neradi vstupují do „jámy lvové“, možná se jim bude hodit nástěnné světlo Strážce kolala, které je ochrání před všemi hrůzami noci, a to mnohem lépe než kdejaký spanilý princ! Takže vám přejeme hezkou a klidnou noc... Hlavně nezapomínejte, že příšera zpod postele se bojí slunečního světla.

Zdroj: 
  - TheSims.com, upraveno

2 komentáře:

  1. Adíku , víš , jak je pro dospělého člověka vlastnost DĚTINSKÝ ?? no tak pokud má někdo vlastnost DĚTINSKÝ tak uvidí příšery též ?
    Odpověz Ad-íku ......

    OdpovědětVymazat