úterý 21. června 2016

Vyzdobte si pokojík, sbírejte kartičky a zahrajte si loutkové divadlo!

Pořád se cítíte být dětmi? Mrkněte na kolekci The Sims 4 Dětský pokoj! 

Malí Simíci i hráči se mohou radovat, kolekce The Sims 4 Dětský pokoj totiž vychází už 28. června a celá se točí kolem volného času malých rošťáků. Simíkovské děti mohou hrát loutkové divadlo (čímž si vylepší společenské dovednosti), užít si trochu soutěživosti při bitvě Příšerek z nicoty nebo vyrazit na průzkum světa, kde mohou najít nové příšerky do své sbírky.


Ale počkat. Jaké příšerky? No přece Příšerky z nicoty! Podle legendy se tyto roztomilé, ale někdy také divoké příšerky náhodně objevují v simíkovském světě, kde je děti mohou polapit, vyměňovat a trénovat. Příšerky z nicoty jsou úplně novou sadou dvaceti sběratelských (jak jinak!) karet, které můžete postavit proti sobě v herním automatu Příšerek z nicoty.


Každý soutěžící vloží svou kartu do této elektronické arény a pak se pustí do zuřivého mačkání tlačítek, aby právě jeho příšerka v bitvě odehrávající se na digitální obrazovce zvítězila. Jde o sběratelskou hru, která se nepodobá ničemu, co jste v sérii The Sims viděli. Na děti také čeká loutkové divadlo, u kterého se mohou do sytosti vyřádit a ukázat své společenské dovednosti.


Úplně poprvé v sérii se kamarádi i rodinní příslušníci mohou podívat na velkolepé vystoupení malých Simíků. Když se zvedne opona, na jevišti se může odehrát opravdové drama... Najdou kamarádi ztracení v lese cestu do bezpečí? Podaří se příšerce s pořádně ostrými zuby najít klidné bydlení na předměstí? Dokáže školní detektiv dopadnout zlobivého neřáda, který hodným žákům bere sešity? Děti si mohou vylepšovat své sociální dovednosti a postupně si s jejich pomocí zpřístupnit pět představení. Všechna jsou opravdu roztomilá!


Aby byl zážitek úplný, jistě budete chtít trochu zrenovovat dětský pokoj a také věnovat péči šatníku malých Simíků. Jistě si všimnete, že nové objekty jsou trochu odrostlejší verzí těch, které už dobře znáte. Obsah tohoto balíčku dětem umožňuje, aby si samy vyzdobily své bydlení podle svého. Oblečení je podobně expresivní a jedinečné. Nabízí spoustu vzorů, log, barev a různorodých stylů, jejichž pomocí mohou světu sdělit, kdo jsou a co mají rádi.


Děti nyní navíc mohou trávit volný čas poslechem nového popového rádia pro mládež nebo sledováním Příšerkové telky. Příšerky se také možná usídlily pod postelí. Nezapomeňte ji před spaním zkontrolovat (bude dostupné ZDARMA v aktualizaci!). Co by mohlo být lepší? Malým Simíkům i hráčům, kteří se pořád cítí být dětmi, obsah kolekce The Sims 4 Dětský pokoj nepochybně vykouzlí úsměv na rtech. Vychází už 28. června.


ZDROJ:

TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat