středa 18. března 2015

The Sims 4: blog o mimozemšťanech (+ trailer)

Těhotní Simíci z vesmírných dálav!! 


V rozšíření The Sims 4 Hurá do práce! se bude dít něco divného*.

Minulý týden jsme sledovali pekařku, která se v The Sims 4 Hurá do práce! pustila do podnikání. Tento týden se seznámíme s mladým mimozemským párem, který se ukrývá všem na očích a který se chystá vydat na výpravu za dosud nepoznaným. Pro Kristen Dysonovou a Spencera Jacksona to byla láska na první pohled. Seznámili se, chvíli spolu chodili a teď spolu i bydlí.

Mladí a zamilovaní to mají krásné! První noc po nastěhování se hned slavnostně pomilovali. Nemohli ale dlouho ponocovat. Právě si totiž našli novou práci – Kristen se stala vědkyní a Spencer začal pracovat jako detektiv. Jelikož je zítra čeká práce a brzo vstávají, měli by včas zalehnout. A to jsme se ještě nezmínili, že nikdo z jejich spolupracovníků netuší, že to jsou vlastně mimozemšťané, kteří jsou přestrojení za obyčejné Simíky.



O pár dní později zažila Kristen něco zvláštního. Ráno měla dobrou náladu, ale ještě než dorazila na své pracoviště do laboratoří BudoucoSim, cítila se unaveně. Byla si ale jistá, že není nemocná. Cítila se prostě... jinak. Mohlo by být její tušení správné? Po práci šla Spencerovi sdělit dobrou zprávu: je těhotná! On ji ale také překvapil: i on totiž čekal miminko!

Netrvalo dlouho a začala jim růst bříška. Zamilovaný pár, kde každý čeká dítě toho druhého – jak krásné! Teď se mohou společně kolébavě procházet a čekat na zázrak zrození nového života. Ještě než budou mít obří břicho, chtějí navštívit svou domovskou planetu a podělit se s příbuznými o radostné zprávy. Kristen naštěstí z práce přinesla generátor červích děr Elektroflux, takže pro ně bylo jednoduché vydat se na planetu Sixam vzdálenou spoustu světelných let. Jakmile prošli portálem, konečně se mohli zbavit simíkovských převleků a bavit se se svými mimozemskými kamarády. Na Sixamu měli z novinek radost.


O pár dní později už měli Kristen a Spencer pořádná břicha a vypadalo to, že budou každým dnem rodit. Co budou dělat, pokud začnou rodit oba najednou? Když ten velký den nadešel, byla to Kristen, která musela do porodnice jako první. Naštěstí u nich ve městě zrovna otevřeli novou nemocnici, kde Kristen rychle přijali na pohotovosti. Jakmile do nemocnice dorazili, Spencerovi bylo jasné, že jejich tajemství je v bezpečí – lékař byl totiž také mimozemšťan v přestrojení. Věděli tak, že jsou v dobrých rukách. Maminka i Myra, jejich právě narozená holčička, byly obě v pořádku. Vyrazili domů a chtěli to děťátku doma ukázat, jenže netrvalo dlouho a najednou to přišlo i na Spencera. Spencer naštěstí plánoval rodit doma, takže byl na všechno připravený. Tedy skoro na všechno... dvojčata ho trochu překvapila. Byla to dvě nádherná mimozemská (a zelená) miminka: Kaloy and Sodi. Jakmile uspali všechny tři novorozence, šli spát i rodiče, Kristen a Spencer.

Byl to pořádně zajímavý den! A jelikož se jejich domácnost právě rozrostla na víc než dvojnásobek, čeká jich podobných dnů velká spousta...

Už 2. dubna vaši Simíci ovládnou celé pracoviště v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce! Simíci se budou moci pustit do tří interaktivních kariér a vy je při tom budete ovládat.
* Ke hraní je třeba základní hra The Sims 4 (v prodeji samostatně). Instalace vyžaduje připojení k internetu.

  Zdroj: TheSims.com

Žádné komentáře:

Okomentovat