středa 31. července 2013

Naskočte na prkno! Vyrážíme na vlny

It's Summertime.. the beach is calling my name!

Do Obchodu The Sims 3 se na velkých vlnách řítí zbrusu nová sada plná surfování a zábavy. Pojďme se společně s producentem Alanem Copelandem podívat, co všechno obsahuje! Set bude k dostání již 1. srpna. Tak pozor, ať vám neodpluje.


úterý 30. července 2013

Mikki Rós

Trochu nová forma k downloadu na mnou vytvořenou Siminku. Pokud se vám to bude líbit, tak v tom budu do budoucna pokračovat.

Hope U enjoy it, Freaks!

VIDEO



OBRÁZKY


Záznam z živého vysílání dodatku Do budoucnosti

A je to tady! Záznam z dnešního (náhradního) živého vysílání EA, ve kterém producenti představili nový chystaný dodatek Do budoucnosti. Vypadá to opravdu zajímavě. Tak se koukněte.. ;).

Pozor! Přetočte si video na 12:30.. až tam livechat začíná.


Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 17.) - Různá stěhování & čtyři hvězdičky Jamie's Resortu

Here we go! :P

"Newsea Hair SunsetGlow" a "SkySims Hair 129" retextured by Jennisims




***********************************************************





Let's Play CZ HD - LEGO: Harry Potter years 1-4 (Part 11) - Expelliarmus & Mnoholičný lektvar

YEYSP! :P

Enjoy it, Freaks!

pondělí 29. července 2013

sobota 27. července 2013

Defi's Short Movie: Europa-park Německo 2013

Tady máte krátké video, abyste tak trochu také něco měli z mého výletění!

And I'm totally in love with guy, who was singing in Musicmobil... he looks like a Bradley Cooper! :3

Love U, Freaks! :)

pátek 26. července 2013

Náhradní termín živého vysílání The Sims

Pokud jste sledovali živé vysílání EA 23. července, určitě jste si všimli, že se toto vysílání neobešlo bez technických problémů, kdy bylo nemožné ukázat divákům demo z nového dodatku Do budoucnosti. V EA ovšem velice rychle zareagovali a ukázku z nového dodatku odvysílají.

Termín je stanoven na úterý 30. července v 19:00 našeho času na adrese thesims.com/live. Takže nezapomenout!! ;)

čtvrtek 25. července 2013

Bonus k nové kolekci a pár snímků

Kolekce The Sims 3 Filmové rekvizity vychází již v září a na Originu jsou předobjednávky v plném proudu. Origin ovšem neláká jen na samotnou kolekci, ale také na speciální předměty pro vytvoření ateliéru. Nesmí chybět kamera, světla, stožáry, atd...

Záznam z červencového livechatu EA

Pokud jste neměli během živého vysílání EA čas, protože jste například byli na livestreamu, tak vám přímo zde přináším záznam z celého vysílání. Byl v něm oznámen dodatek Do budoucnosti a kolekce Filmové rekvizity. Dále zde byl ukázán nový obsah z Obchodu The Sims 3 a něco málo o The Sims 4.


středa 24. července 2013

EA oznamuje kolekci "Filmové rekvizity"



Přeneste všechen lesk a slávu Hollywoodu přímo do domovů svých Simíků pomocí kolekce The Sims™ 3 Filmové rekvizity! Připravte scénu pro další jedinečné příběhy pomocí tematické výzdoby, nábytku a oblečení, které jsou inspirovány kultovními filmovými žánry. Vyprávějte příběhy maskovaných mstitelů, westernových kovbojů (a kovbojek) a nechte se inspirovat k tvorbě výstředních hororů pomocí širokého spektra položek od strašidelné postele připomínající kryptu po klasický stetson. Oblečte své Simíky jako hvězdy filmového plátna a proměňte jejich městečko v město celuloidových snů. Kolekce The Sims 3 Filmové rekvizity vyjde 12. září.

EA oznamuje dodatek "Do budoucnosti"



Nažhavte časový portál a vyšlete své Simíky někam, kde rozhodně ještě nikdy nebyli: do úplně nového světa, který se nachází ve stovky let vzdálené budoucnosti! Seznamte se s technologií budoucnosti, s jetpacky, syntetizátory jídla, vznášedly nebo snovými kokony. Dokonce můžete vytvářet a upravovat vlastní Plumboty! Cestujte mezi současností a budoucností, jak se vám zachce, a sledujte, jaký vliv mají vaše činy v minulosti na budoucnost, na váš odkaz, na potomky, a dokonce i na způsob života budoucích Simíků! Dodatek The Sims 3 Do budoucnosti vyjde 24. října.

pondělí 22. července 2013

--Lady Quxxn--

Jak už asi víte – 20.7.2013 zemřela má nejoblíbenější Letsplayerka Quxxn. Jelikož mě to hluboce zasáhlo, tak tento týden nevydám žádná videa. Chci tím vyjádřit upřímnou soustrast rodině Quxxn, jejím přátelům i fanouškům. Quxxn se narodila 29.11.1987. První Let’sPlay vydala 10.6.2011 – tehdy na dodatek The Sims 3 Hrátky osudu (na starém channelu Quxxn). Po ukončení série LP na Mazlíčky založila Quxxn nový channel „The Quxxn“, který má nyní okolo 140 tis. odběratelů. Nedávno si zřídila i online obchod, kde si její fanoušci mohli objednávat trička, kryty na telefony nebo hrníčky s jejím logem nebo nezapomenutelnou hláškou „HAVE A SUPER FANTASTIC AWESOME SPLENDID AMAZING DAY“. Často pořádala soutěže o hry The Sims 3 nebo o věci ze store.

I přes to, že Quxxn byla nejúspěšnější LetsPlayerkou, která vydávala převážně LP na The Sims 3 – nikdy veřejně neodhalila svůj obličej a neprozradila tak pravou identitu. Mohli jsme pouze vidět vlog, kde ukazuje svůj nepořádek na stole :).

Quxxn pro mě byla velkou inspirací… a i když ji v podstatě neznám, tak v průběhu dvou let sledování jejích videí se mi vtiskla do srdce. Dokázala člověka pobavit, rozesmát a měla nezapomenutelný hlas.

Rest In Peace, sweet Lady Quxxn.

LIVE. LOVE. GAME.

neděle 21. července 2013

Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 15.) - WooHoo, WooHoo a zase WooHoo! :P

YEYSP!!! :P

Good night, Freaks! ;)

Tropický ráj?

Co takhle ještě dneska 15. část, Freaks? :P

Lara!

Freaks!

Chápu, že chcete další díl Tomb Raidera, ale tím, že mi budete neustále spamovat o další část, tak tím ji nepřivoláte. Naopak.

Točím, když mám chuť hrát... Ne, protože "musím".

Takže buďte trochu více ohleduplní a přestaňte.

Thx.

Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 14.) - Nezmapovaný ostrov & vodobob

Here we go! :P

pátek 19. července 2013

Už jste se potkali s krakenem?

Fal ano a stačila ho i vyfotit! :P



Ukázky z červencového živého vysílání

V červencovém živém vysílání EA bude oznámeno, ale taky hlavně ukázáno, mnoho novinek ze světa The Sims 3. Mezitím uniklo několik obrázků a možná i logo nového dodatku. Pro více informací sledujte úterní livechat!!

The Sims 3: Bistro Otevřeno jako obvykle - Special video

Speciální video na novou sadu z The Sims 3 obchodu ;).

středa 17. července 2013

Vytvořte si vlastní restauraci! (konečně)

Zjistěte, co designér Alan Copeland nachystal pro fanoušky dodatku The Sims 2: Ve světě podnikání. Představujeme vám bistro "Otevřeno jako obvykle", které navrhl pro hru The Sims 3! Bistro je od 18. července k dispozici v Obchodě The Sims 3.

Vůbec poprvé můžete využít, pro tento obsah ze Store, nehratelné postavy (NPC). To nebylo do této doby nijak možné. Díky talentovaného vývojového týmu nyní můžeme hrdě představit nejnovější sadu z The Sims 3 Obchodu - bistro "Otevřeno jako obvykle".


úterý 16. července 2013

Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 13.) - Druhý poklad a loďka Audrey

Hell yeah! 13. část je tu! ;)

YouTube & videa na tento týden

Hi Freaks, 

jelikož YT nějak zlobí a jedno video se mi uploaduje cca 5 hodin, tak tento týden bude méně videí.

Díky za pochopení! :P

Čtvrteční "podnikatelské" novinky v Obchodě The Sims 3

Velmi očekávaná sada, která má do hry vrátit prvky podnikání, vychází již za pár dní, tedy to tak vypadalo. Nakonec došlo k upřesnění toho, co se doopravdy dostane do Obchodu The Sims 3 tento čtvrtek, a na co si budeme ještě muset počkat. SimGuruSmitty na svůj Twitter naznačila, že tento čtvrtek (18. 7.) se můžeme těšit pouze na sadu, která zpět vrací vedení restaurace a k tomu SimGuruTatertot přidala tři snímky.


pátek 12. července 2013

Vrací se dodatek "Ve světě podnikání" do The Sims 3?

Mnoho fanoušků neustále žadoní o navrácení dodatku "Ve světě podnikání" (Open for Bussiness) do The Sims 3. Nyní se ovšem blýská na lepší časy, protože SimGuruSmitty, SimGuruCopeland a SimGuruTaterTot přidali na Twitter několik obrázků, které mají vyobrazovat novinky v Obchodě The Sims 3.

Na obrázcích můžete vidět Simíky s jídelními lístky (možný návrat vedení své restaurace) a Simíky vybírající si zboží (klasické vedení obchodu). Co si myslíte vy, opravdu se podnikání vrací (alespoň přes Obchod The Sims 3) do hry?

Aktualizace 13. 7. - sada vychází ve čtvrtek

čtvrtek 11. července 2013

SKYPE! - ukončeno!

Máte problém s The Sims 3 a nevíte si rady? Dneska od 19:30 se vám budeme snažit pomáhat telefonicky přes Skype.

Pokud máte problém se Simíkama, Skype a mikrofon, tak si přidejte buď mě (Definitelysims3lover), Adíka (adiiikhr) nebo Lukku (l.horvýk) do přátel a dejte si na Skypu do statusu "I NEED HELP! FREAK!" -> My se vám pokusíme v průběhu akce dovolat a pomoct. NEVOLEJTE SAMI!!!!

Chci připomenout, že toto není žádná hra. Takže, kdo toho zneužije -> bude u všech zablokován.

Informace k dalším LP

Hola Freaks! :) Mám v záloze předtočenou jednu část LP: Tropický ráj a nějaké Lego. Takže ještě tento týden tak dvě videa budou. Lara až na konci příštího týdne - nemám teď moc času na natáčení. Díky za pochopení ;).

úterý 9. července 2013

sobota 6. července 2013

Let's Play CZ HD - LEGO: Harry Potter years 1-4 (Part 7) - Zapovězený les!

Jupííííííííííííííííííííí!!! Miluju tu hru! :D

Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 8.) - Žhavé uhlíky, bug & infarktový challenge

Natočit tuto část bylo náročnější než jindy! Hra si se mnou opět hezky hrála...

Každopádně, komu hra spadne při tom, když chce ubytovat Simíka a neví, proč tomu tak je... tak se to v téhle části dozví! :P

ENJOY IT, FREAKS!

"J141 SEXY BOMB" by NewSea





Co se dnes bude dít?

Good morning, Freaks! :P

Dneska vás čeká LP na Harryho Pottera i Tropický ráj! :)

čtvrtek 4. července 2013

Pirátství & DefinitelySims3Lover tým

Vzhledem k dnešní diskuzi ohledně pirátství  vám chci oznámit, že pokud na FB stránkách uvidím já či moji admini jakoukoliv soudružnost či podporu v pirátství, budeme dávat BAN.

PIRÁTSTVÍ JE TRESTNÁ ČINNOST, KTEROU NEHODLÁM A NEBUDU NA SVÝCH STRÁNKÁCH TOLEROVAT.

* UPŘESŇUJI, ŽE JEN CHCI, ABY BYLO JASNÉ, ŽE NAŠE FB STRÁNKY NEBUDOU TOLEROVAT PODPOROVÁNÍ PIRÁTSTVÍ. Stahujte si, co chcete - je to vaše věc... jen tady s tím nepochodíte. Vyjádřila jsem svůj názor a názor adminů.



Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 7.) - Nový bazén

Krásné dobré ráno, Freaks! :P

Červencové živé vysílání The Sims

Hned ze začátku nesu špatnou zprávu. Livechat byl přesunut z původního 9. července až na 23. července. Ale teď ty pozitivní zprávy. Bylo již oznámeno, čeho se na tomto živém vysílání dočkáme.

V tomto vysílání bude odhalen další dodatek ke hře The Sims 3, ze kterého dokonce uvidíme gameplay. Mimo to nás čeká ukázka z nové kolekce zaměřené na filmy a nakonec několik informací o The Sims 4 na Gamescomu. Hezký, ne?


Ještě připomenu, že livechat se koná 23. července v 19:00 (našeho času) na adrese thesims.com/live.

pondělí 1. července 2013

Let's Play CZ HD - Tomb Raider 2013 (18) - Útěk do animačky! =)

Už holt začíná jít do tuhého... :P. KAŽDOPÁDNĚ SI MÉ TRÁPENÍ UŽIJTE! :D

Nová loftová sada v Obchodě The Sims 3

SimGuruTatertot: Naše nová sada "Hipsterský bejvák U Kávového zrna" vychází už dnes 2.7. ! Jsem naprosto nadšená z této sady! Je moderní a trendy a ležérní a uvolněná zároveň. Dobře, dost s nadšením, tady je pár fotek.


Co je dneska na programu?

Po 21 hodině vás čeká další část Lary! :P