úterý 20. srpna 2013

The Sims 4: trailer a první gameplay!

Sledovali jste odhalení The Sims 4 živě? Pokud ano, tak vám určitě neunikl první trailer a také exluzivní první gameplay z The Sims 4. Nyní také v češtině přímo zde!


TRAILER




GAMEPLAY

8 komentářů:

  1. A zrovna když chtěli odhalit the sims 4 tak se vypne proud)-:

    OdpovědětVymazat
  2. Oukej! Oukej! :D ten gameplay nebyl vůbec špatný a ty nástroje taky ne :3 což i přes to že jsem olikeovala spoustu komentářů které byly proti The sims 4 a pár jich sama napsala (nehodlám toho litovat), ale i tak pokud se to trošku eště bude dolazovat patchema td.. tak to s klidem hrát budu :D... Stejně si ale myslím že kdyby tam daly tendle nástroj pro tvorbu simíka a grafika od simíku by zůstala jako u The sims 3 mělo by to větší úspěch :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zo začiatku som The sims 4 dosť odcudzovala,ale teraz sa mi to zdá celkom dobré :D Myslím že si 4 aj kúpim.Dosť ma na tom zaujali tie emoce a tvora simíka,len by mohli niečo vymysleť s tymi vlasmi,tie mi pripadajú také umelé :( Dúfam,že to ešte nejako vylepšia :)

    OdpovědětVymazat
  4. Grafika je suprová - jediná vada je ta, že ty nedokonalé vlasy dělají simíky moc umělé, ale TEĎ když jsem zjistil, že se vlasy hýbají pro to mám naprosté pochopení ;). Navíc si myslím, že grafika pujde ještě trochu nahoru, ale zase musíme chápat tvůrce, že to nechtějí dělat tak náročné, protože to má jít na hodně verzích PC.

    OdpovědětVymazat
  5. Defi doufám, že nikdy Sims nepřestaneš natáčet! Natáčíš fakt úžasně! Takže doufám že budeš natáčet sims 4 atd. A díky tobě jsem se rozhodla taky natáčet GP a LP. :) :D

    OdpovědětVymazat
  6. To sem nečekala že to bude taková píčovina!!:/..zůstavam u TS3!-.-..

    OdpovědětVymazat
  7. A škoda že nevim heslo na defi's chat :(

    OdpovědětVymazat