středa 24. července 2013

EA oznamuje kolekci "Filmové rekvizity"



Přeneste všechen lesk a slávu Hollywoodu přímo do domovů svých Simíků pomocí kolekce The Sims™ 3 Filmové rekvizity! Připravte scénu pro další jedinečné příběhy pomocí tematické výzdoby, nábytku a oblečení, které jsou inspirovány kultovními filmovými žánry. Vyprávějte příběhy maskovaných mstitelů, westernových kovbojů (a kovbojek) a nechte se inspirovat k tvorbě výstředních hororů pomocí širokého spektra položek od strašidelné postele připomínající kryptu po klasický stetson. Oblečte své Simíky jako hvězdy filmového plátna a proměňte jejich městečko v město celuloidových snů. Kolekce The Sims 3 Filmové rekvizity vyjde 12. září.



Zdroj: EA

10 komentářů:

  1. Doufám žek tomu bude novéměsto .. nechce se mi měnit celé městona Westernovou vesničku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková malá westernová vesnička mi příde Appaloské pláně :)

      Vymazat
    2. Je to Apaloonske Pláně ale prestavané, ale tie budovy su určite nové

      Vymazat
  2. Upřímně láká mě to mnohem víc než dodatek Do budoucnosti..

    OdpovědětVymazat
  3. Pravděpodobně nové město nebude jelikož je to kolekce (ale kdo ví) =P

    OdpovědětVymazat
  4. Bych brala aby se tam dalo střílet a pít rum!:P

    OdpovědětVymazat
  5. no právě mě nový dodatek do budoucnosti taky moc neláká ale co se dá dělat hrát to nemusim ale moovie kolekci si určitě koupim protože se mi fakt HODNĚ LÍBÍ ♥ :P

    OdpovědětVymazat
  6. No tak já s většinou nesouhlasím. Mě kolekce nikdy moc nebraly :D. Přijde mi to jako vyhozený peníze, ale pár těch kolekcí doma taky mám, ale nakupuji, jen když jsou zlevněné. Tato kolekce mě navíc moc nevzala. Jen se oblíknete do kostýmů a hrajete si na co?? No nechci to kritizovat, protože to asi nic hroznýho není, ale mě se to nelíbí. Jsem spíše přes dodatky, které jsou bohužel a k sakru dražší :P :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Super kolekce ale vyjde to až v září a to je školní rok!Fantastic

    OdpovědětVymazat