středa 20. února 2019

Podivné věci se dějí v novém herním balíčku StrangerVille

Je to záhada, kterou dokáží vyřešit jen Simíci. Je to tiché pouštní městečko. Knihovna. Nálevna. Svérázní místní. Vojenský personál? A.... konspirační teorie? Tajná laboratoř?!


Však to znáte, klasika. Vítejte ve StrangerVille, kde se obyvatelé z neznámých důvodů chovají podivně. Je tu nějaké hluboké a temné tajemství a vaši Simíci mohou tuto záhadu vyřešit v The Sims™ 4 StrangerVille. Podivnost se rozpoutá 26. února 2019 na PC i Macu.Váš Simík se setká s celou řadou místních obyvatel a bude pátrat po stopách. Ale ještě než se do toho pustí, můžete ho obléknout do oblečení ve stylu StrangerVille! Co třeba bomber a vyšisované džíny? Šaty v prériovém stylu? Velmi seriózní laboratorní plášť? Připravte svého Simíka podle svého.


Vyrazte ven! Dobře, takže výbavu už máte. Ale kam teď vyrazíte? V nálevně se můžete seznámit s místními. Třeba vám prozradí nějaké tajemství. Nebo zajděte do knihovny, kde najdete vědce, kteří možná mají důležité informace (nebo taky ne). Ale váš Simík prostě nemůže být na dvou místech současně. Proto se bude muset spolehnout na „vybavení“, které mu pomůže získat více informací.

A když to začne být opravdu podivné, HLAVNĚ NEPANIKAŘTE! A TO I PŘESTO, ŽE JE TATO RADA PSANÁ VELKÝMI PÍSMENY! Zvláštní počasí, podivné chování a zářivé věci? Páni. Ta záhada se nám pořádně rozrůstá. Ale možná už jste zase o krok blíž k jejímu rozlousknutí. Co je tam venku, milí hráči Simíků? Zjistěte to 26. února 2019.

Žádné komentáře:

Okomentovat