středa 19. prosince 2018

Vánoční aktualizace přinesla více, než se čekalo... feat. Baby Ariel

Prosinec je měsíc, kdy nás nikdy nečeká žádné rozšíření nebo kolekce. The Sims tým nám ale rok, co rok aktualizuje stávající balíček Šťastné a veselé. Ten obsahuje veškeré dekorace od světýlek, až po vánoční stromek, aby vaše svátky v The Sims 4 byly perfektní. Celý tento balíček je navíc zdarma, proto si ho můžete přidat do hry jedním kliknutím - třeba hned teď!


Letos aktualizace přináší nové účesy, pěkné oblečení, předměty jako falešný krb, hromadu svíček nebo stropní dekorace. Dokonce jsme se dočkali hned dvou nových pokrmů (a vypadají luxusně).


To ovšem stále není vše! Mimo balíček Šťastné a veselé bylo do hry přidáno oblečení inspirované americkou popovou zpěvačkou Baby Ariel. Její brandované oblečení naleznete v dámských svršcích, a to nejen v The Sims 4, ale také v The Sims Freeplay a The Sims Mobile.


Nestačí? Do hry byl přidán reproduktor s chytrým asistentem LEN-K! Ten se umí, podobně jako Alexa nebo Asistent Google, postarat o zábavu, hudbu, ovládání chytrého domova nebo objednávání po internetu jen skrze hlas Simíků. Stačí říct "Sul" a můžete říct požadavek. Vyzkoušejte hned teď.



ZDROJE:
- EA

Žádné komentáře:

Okomentovat