sobota 15. září 2018

Dočkáme se ve hře handicapovaných Simíků? První informace o The Sims 5?

Okurková sezóna (období v létě, kdy nejsou žádné novinky) se pomalu blíží ke konci. The Sims si také dalo prázdninovou pauzu, nicméně pomalu a jistě se na povrch dostávají informace, na čem tvůrci pracují. Samozřejmě stále v neoficiální rovině.

Než se dostaneme k těm neoficiálním věcem, připomeňme si, že (nějaké) oficiální informace dostaneme již na konci tohoto měsíce.




  • Tvůrci zvažují přidání handicapovaných Simíků

The Sims je hra, která se odehrává v imaginárním prostředí. Odráží ovšem reálné životy každého z nás. Tvůrci The Sims 4 se nyní zajímají o reprezentaci postižených ve hře. Zjišťují přímo od fanoušků, jak by handicapovaní Simíci měli být ve hře reprezentováni. 

SimGuruGrant ovšem upozorňuje, že se nejedná o oficiální oznámení, a že handicapovaní Simíci nemusí být do hry nikdy přidáni. Největším problémem je aktuálně technické zpracování. Například Simíci na vozíčku by všude museli mít rampu. Hra ovšem nejde zpětně aktualizovat, aby všechny pozemky měly rampu. Jste spokojení, že ve hře bude pravděpodobně reprezentováno více skupin lidí?




  • EA pracuje na nové hře The Sims

Je to The Sims 5? Je to další The Sims Mobile? Maxis aktuálně shání nové lidi na pozice pro vývoj nové "hry The Sims". První, co každého napadne, je asi The Sims 5. Může se ovšem jednat o úplně nový druh hry, jako v minulosti bylo MySims nebo The Sims: Příběhy trosečníků. 

Může se také jednat o mobilní nebo sociální hru. A je také dosti možné, že vývoj hry může být zastaven a hra nikdy nespatří světlo světa, jako například multiplayerová hra The Sims Olympus. Co víme určitě je, že Maxis vyvíjí nový Sims titul. Také víme, že The Sims 4 bude pokračovat minimálně další 3 roky!

Jakou The Sims hru chcete vy?





Žádné komentáře:

Okomentovat