úterý 29. května 2018

Ovládejte teplotu domu díky termostatu v The Sims 4 Roční období

VRHNĚTE SE DO AKCE S ROČNÍMI OBDOBÍMI


Fouká vánek. Všude je spousta pylu. Kýchání neustává. To zní jako jaro v rozšíření The Sims 4 Roční období! Jste zvědaví, jakou zábavu si v jarních a letních měsících užijete? Tak čtěte dál, milí hráči Simíků. První dvě roční období nás pořádně rozpálí.



Když prší, tak pořádně 

Pojďme si popovídat o počasí. Počkat, co je to za zvuk? Kap. Kap. Bum-bum-prásk! Bouřka? Ano, a pořádná! Z bouřek jsou Simíci pěkně nervózní. Jejda! Radši se někam schovejte a snažte se přes slzy usmát, protože tohle se prostě občas stane. Z tohoto příběhu plyne ponaučení: než něco naplánujete, nejprve si zjistěte, jaké má být počasí. Aby se Simíci mohli před přeháňkami i pořádnými slejváky chránit, mohou si prostě a jednoduše otevřít deštník nebo se někam schovat. Taky ale mohou, pochopitelně, třeba skočit do kaluže! Jen pozor na ty blesky. Simíkům, kteří v bouřce stráví příliš mnoho času, hrozí zranění, nebo dokonce návštěva od Smrťáka. Auvajs. To je pak bouřka za všechny prachy.



Začíná být pořádné vedro 

S příchodem léta se všechno pořádně rozžhaví! A teď tím nemyslíme letní románky. Hlavně Simíky převlékněte do letního oblečení, jinak se mohou přehřát. A jak byste se mohli zchladit lépe než skokem do bazénu? Poslední Simík v bazénu... se bude cítit pěkně nesvůj. Malí Simíci si také zamilují cákání v novém batolecím bazénku. Navíc je k dispozici i nová houpačka, díky které budete na léto ještě dlouho vzpomínat.


Když už mluvíme o počasí, nejspíš bychom vám měli povědět i o termostatu, pomocí kterého je možné regulovat teplotu v simíkovských obydlích. A když říkáme regulovat, může to znamenat opravdu ledacos. Přinuťte kluka, co vás podvedl, aby se pořádně zapotil, nebo přimějte rodinku, aby se k sobě v chladnu přitulila. Je takových způsobů, jak si z někoho vystřelit. Je těžké vybrat si jen jeden.


Doufáme, že vás pomyšlení na rozšíření The Sims 4 Roční období hřeje u srdce. Vychází už 22. června 2018 na PC a Mac.


ZDROJ:
- TheSims.cz, upraveno

1 komentář: