středa 26. července 2017

EA oznámila The Sims 4 pro konzole Xbox One a Playstation 4

Dnes již oficiálně! Electronic Arts oznamuje vydání hry The Sims 4 pro konzole Playstation 4 a Xbox One. The Sims 4 pro konzole vyjde ve dvou edicích: Standardní edice a Večírková edice Deluxe. Níže naleznete malý přehled. Pro více informací neváhejte zavítat na oficiální stránky.



♢  Kdy si zahrajete? 

Předobjednavatelé Standardní edice se k hraní dostanou v oficiální termín vydání - 17. listopadu 2017, zatímco ti, kteří si objednají Večírkovou edici Deluxe můžou hrát hned 14. listopadu 2017. Hráči, kteří jsou součástí EA Access můžou hrát již 9. listopadu!


♢  Jaký je obsah edic?

Ti, jež si předobjednají standardní verzi obdrží základní hru a kolekci The Sims 4 Perfektní Patio.
Ti, jež si předobjednají večírkovou, dostanou základní hru, kolekci The Sims 4 Perfektní Patio, zvířecí čapky, obsah Vzhůru celou noc, obsah Životní večírek a možnost hrát hru o 3 dny dříve.


♢  Kolik hra stojí?

Hra je aktuálně k dispozici v Playstation Store a Microsoft Xbox One stránce. Ceny se vztahují k Xbox verzi. Standardní edice vás vyjde na 1 199 Kč (pro členy EA Access 1 079,10 Kč), večírková edice pak 1 399 Kč (pro členy EA Access 1 259,10 Kč).


♢  Jak je to s rozšířeními?

Podle Xbox Storu by měla "ta nejlepší rozšíření z PC verze" vyjít také na konzolích. Jaké to budou a kdy vyjdou nyní není známo.





PŘEDOBJEDNAT - XBOX ONE

PŘEDOBJEDNAT - Playstation 4

Žádné komentáře:

Okomentovat