čtvrtek 8. června 2017

TRAILER: Začněte léto aktivně s kolekcí The Sims 4 Fitness

Naberte kondici s kolekcí The Sims 4 Fitness! 

Simíci, které baví cvičení, mají důvod k radosti: kolekce The Sims™ 4 Fitness vychází už 20. června a celá se točí kolem aktivního životního stylu. Na sportovně založené Simíky i gaučové povaleče, kteří se chtějí trochu rozhýbat, teď čeká nová výzva v podobě rotační horolezecké stěny.


Ne, nepřeslechli jste se, opravdu jsme řekli rotační horolezecká stěna! Toto nové vybavení umožní Simíkům cvičit v opravdu intenzivním tempu, zhubnout a pořádně posílit svalstvo. Když se Simíci v horolezení zlepší, budou se moct snažit zdolat vyšší obtížnosti, a také na stěně vybojovat rekord a překonávat ostatní. Je rotační horolezecká stěna na vaše nemotorné Simíky trochu moc? Bez obav! Simíci teď mohou sledovat libovolná cvičební videa a pořádně se při nich zapotit v posilce nebo hezky v pohodlí a soukromí svého domova.


Pokud raději stavíte, můžete si místní posilku přestavět nebo třeba zkusit vybudovat nové fitness studio plné objektů a dekorací inspirovaných přírodou, které Simíkům dodají novou energii. Chcete vyrazit do posilky, ale nechcete se nechat nikým rušit? Nasaďte si nová sluchátka do uší, pusťte si nahlas muziku a dostaňte Simíky do té správné posilovací nálady. Tato univerzální sluchátka mohou Simíci používat kdekoliv, aniž by tím rušili své okolí. Ale co když přijdete domů a chcete si jen trochu dáchnout po pořádně náročném cvičení?


Nebojte, na to jsme taky mysleli. K dispozici jsou nové předměty, které to Simíkům doma promění v pohodové místo. Nechybí ani sada koupelnových předmětů, díky kterým si užijete krásnou uvolňující pocvičební koupel. Polovina radosti ze cvičení spočívá v nošení šmrncovních cvičebních úborů. Přece chcete, aby vám veškeré osazenstvo posilky závidělo, no ne? Vychutnejte si celou kolekci energického cvičebního oblečení, které vás motivuje k pohybu a ve kterém si vaši Simíci mohou jen tak štrádovat po městě. Že jste jednou vynechali posilování nohou, ještě neznamená, že se nemůžete ukázat v těch nových parádních legínách!

 Simíci, kteří touží po novém cvičení nebo prostě chtějí jen žít o něco zdravěji, si s kolekcí The Sims 4 Fitness přijdou na své. Nová éra cvičení přichází 20. června.

ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat