pondělí 3. dubna 2017

Vy rozhodujete o nové kolekci!

Na vašich hlasech záleží! Pomozte nám vytvořit novou kolekci pro The Sims 4. 


>> HLASOVÁNÍ SKONČILO <<

Zdravíme všechny fanoušky Simíků! Dneškem začíná vzrušující partnerství mezi studiem Maxis a všemi fanoušky jednotlivě. Chceme vám představit nový projekt, ve kterém nám pomůžete vytvořit úplně novou kolekci pro The Sims 4.

Dnes nastal první velký den této chystané kolekce. Byli bychom rádi, aby nám členové komunity The Sims (a tam počítáme i vás) pomohli v klíčových okamžicích vývoje. Chceme vám položit stejné otázky, které pokládáme i sami sobě, abychom vytvořili balíček, na který budeme moct být společně hrdí. Vývoj u nás ve studiu Maxis je vždycky týmový proces. Na výsledném produktu se podílí celá řada disciplín. Když k tomu přidáme i vaše názory a zpětnou vazbu, vytvoříme kolekci, která bude reprezentovat vaše touhy.




Od této chvíle až do 6. dubna budeme pod tímto příspěvkem shromažďovat vaše hlasy, které pomohou stanovit téma kolekce. V této počáteční fázi preprodukce dáváme dohromady potenciální funkce a témata. Ty budou definovat balíček, který se snažíme vytvořit. Tyto funkce sice uvidíte zmíněny v dotazníku, ale abychom si rozuměli – zatím ještě konkrétní funkce nevybíráme. K tomu dojde až v dalším hlasování, které proběhne později. Celý vývoj této kolekce vám umožní poznat, jak ve studiu Maxis společně pracujeme na zážitcích pro vaše Simíky.

Vaše hlasy sice pomohou rozhodnout, co budeme tvořit, ale tím to nekončí. Budeme průběžně sdílet podrobné informace o tom, jak vývoj probíhá. Ukážeme vám obrázky a videa kolekce v různých fázích vývoje, abyste viděli, jak to vypadá, když tvoříme. Budete tak mít možnost nahlédnout do naší práce, pochopit, jak probíhají naše jednání, a porozumět, jak se vyrovnáváme s nečekanými výzvami. V průběhu projektu se také seznámíte s dalšími vývojáři a zjistíte, jak se na tvorbě podílejí. Také můžete zajít do nové sekce na našich fórech, která jsou tomuto projektu věnovaná. Budeme tam zveřejňovat aktuální informace a také je to místo určené pro spontánní diskuze. Vaše zpětná vazba na fórech je další příležitostí, jak můžete ovlivnit směr tohoto balíčku. Nebo samozřejmě stačí jednoduše zahlasovat.

Nezapomeňte si následující data poznačit do kalendáře a včas se vrátit na TheSims.com, abyste se stihli vyjádřit.

  • Hlasování o tématu (3.–6. dubna): Stanovení celkového tématu balíčku. Jde o klíčové rozhodnutí, které ovlivní všechny aspekty balíčku. 
  • Hlasování o uměleckém stylu (10.–12. dubna): Výběr mezi navrhovanými uměleckými styly balíčku, který našim výtvarníkům stanoví směr pro tvorbu objektů a oblečení. 
  • Hlasování o objektech a oblečení (18.–21. května): Prohlédněte si konceptuální návrhy, které jsme pro balíček vytvořili, a vyberte si ty, které se vám líbí nejvíce. Tím nám pomůžete stanovit, jaké objekty a oblečení do balíčku zařadíme. 
  • Hlasování o funkcích (23.–26. června): Vyberte nejlepší herní funkci (nebo funkce), kterou (které) byste v balíčku rádi viděli.
  • Hlasování o ikoně balíčku (na podzim): Prohlédněte si různé ikony a vyberte tu, která bude uvedena na krabici balíčku a v herním katalogu. 
  • Hlasování o názvu balíčku (na podzim): Vyberte název, který nejlépe shrnuje atmosféru a obsah balíčku. 

Dlouhá léta pracujeme na tvorbě her, které vás, jak doufáme, baví. Tato jedinečná příležitost na přímou spolupráci s vámi nás opravdu nadchla. Tak pojďte do toho! Nasaďte si čapku čestného producenta a jdeme na to. Vytvořme společně něco báječného. Už se nemůžeme dočkat, až se za pár dní dozvíme, co vlastně budeme tvořit! Pětice témat, která máte na výběr, reprezentuje nejčastěji žádaný obsah, o který nám píšete na fórech a který svým rozsahem odpovídá kolekci. Jsou to…


>> HLASOVÁNÍ SKONČILO <<

(Dotazník se nachází ve spodní části stránky.)




ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

1 komentář:

  1. Asi jsem úplně blbá, nebo mám dost zasekanej mobil (možná obojí), ale ta anketa se mi nezobrazuje :( Mohu se tedy alespoň zeptat jaké jsou tam možnosti? :) aspoň jen tak pro info :)

    OdpovědětVymazat