úterý 17. ledna 2017

TRAILER: Starobylé schopnosti upírů ožívají

Naučte se starobylé schopnosti z herního balíčku The Sims 4 Upíři 

Do vydání herního balíčku The Sims 4 Upíři už zbývá jen týden. Máme velikou radost, že vám můžeme podrobněji představit jednu z největších novinek tohoto balíčku: jsou to upíří... schopnosti! Jedná se o celý jedinečný systém schopností, který dá vašim Simíkům nové schopnosti a slabiny, jaké ještě v The Sims 4 nebyly k vidění.




Pojďme se na ně podívat. To bude paráda, viďte?! Vaši Simíci budou mít k dispozici celou řadu báječných možností, jak si zvýšit upíří hodnost. Například se mohou pustit do upířího souboje, číst si o upíří historii nebo se nechat učit jinými upíry. Čím vyšší upíří hodnost máte, tím více jedinečných nadpřirozených schopností si zpřístupníte.


Proměňte se v netopýra, abyste mohli rychleji cestovat, ovládněte mysl ostatních Simíků, ukryjte se v temnotě, využívejte upíří sílu a nejen to! Ale pozor na to, výhody nemůžete získávat do nekonečna. S růstem schopností si také musíte vybrat slabinu, aby byla zachována rovnováha. Upíři s tenkou kůží mohou na sluníčku malinko vzplanout.


Ve dne tak budou mít pobyt venku poněkud obtížnější. Simíci, kteří nechtějí zneužívat své kamarády jako svačinu, se mohou napít z plazmového ovoce. Jiní upíři zase mohou trpět nekontrolovatelným syčením, což je v některých společenských situacích poněkud trapné... Možná máte obavy, že si mezi báječnými schopnostmi budete muset složitě vybírat, ale žádné strachy.


Téměř všechny schopnosti a slabiny si můžete zpřístupnit výzkumem, získáváním zkušeností a duely. Funguje to i poté, co dosáhnete maximální upíří hodnosti. Už tušíte, které schopnosti si vyberete jako první?


ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat