pondělí 30. ledna 2017

The Sims je tady s námi 17 let!

The Sims oslavují 17 let plných simíkování! 

Série The Sims tento týden oslaví 17. narozeniny. Při této příležitosti bychom chtěli vzdát hold všem hráčům Simíků, kteří nám pomohli dostat se až sem. Bez naší báječné komunity bychom to nikdy tak daleko nedotáhli – proto se bude celý týden točit jen kolem vás!


Na vaši počest jsme naplánovali několik zábavných věcí:
  • Ve čtvrtek vychází bezplatná herní aktualizace The Sims 4, která trochu promění hlavní herní nabídku a k 17. výročí přinese slavnostní tričko ve všech velikostech! 
  • Denně budeme na Twitteru rozdávat kódy k The Sims 4. Od základní hry, až po nejnovější rozšíření. (pozn.: asi jen pro anglicky mluvící státy)
  • Řada nových článků představující hráče Simíků na TheSims.com. Dozvíte se víc o báječných fanoušcích Simíků z celého světa. 
  • Slevy titulů The Sims 4 na Originu, streamy na Twitchi od členů naší báječné komunity a pár zábavných (a skvěle vypadajících) videí.

Jste připraveni oslavit 17 let série The Sims? Snad budete souhlasit, že nás čeká opravdu zábavný a vzrušující týden! Najděte si nás na Facebooku a podělte se s námi o názory s hashtagem #TheSimsAnniversary!


ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat