čtvrtek 1. prosince 2016

Vánoční balíček 2016 právě dorazil (ZDARMA)

Užívejte si svátky s hromadou dárků díky balíčku The Sims 4 Šťastné a veselé! 

Rok se nám pomalu chýlí ke konci, všude je výzdoba a všichni mají sváteční náladu. Že chtějí slavit i vaši Simíci? Tak to pro vás máme dobrou zprávu! Aktualizovali jsme bezplatný balíček Šťastné a veselé pro The Sims 4!


Loni jsme přidali báječné úbory, osvětlený stromek, nálepky sněhových vloček a několik dalších položek, které simíkovskému bydlení dodaly sváteční atmosféru. Letos jsme tuto skvělou sestavu doplnili o další báječné objekty! Proměňte bydlení svých Simíků ve sváteční ráj s pomocí plastiky Louskáčka, využijte novou sváteční svíčku, která doladí atmosféru, a zkuste i zdobený krb, který hezky vynikne v každé místnosti.




Zábava se skutečně rozjede se svátečními dárečky! Jedná se o interaktivní předměty, které mohou Simíci rozbalit. Výsledky se různí! V dárečku mohou Simíci najít sladkost, kterou okamžitě spořádají (jak jinak!) a která jim může úplně změnit náladu. Také se může stát, že obsah dárečku rozbijí a zbude jim tak jen pár součástek. Dáreček může být i úplně prázdný. Ale také v něm může být jeden z nových sběratelských předmětů.

 

Přesně tak, je tady nová kolekce, to je něco! Ve svátečních dárečcích můžete najít jednoho z osmi plyšáků s různou tematikou. Jak vypadají, ale budete muset zjistit sami. Předem prozradíme jen to, že mají hravou auru. Krom toho vás samozřejmě čekají i původní předměty, jako jsou sváteční pokrývky hlavy, a věc, která nesmí na svátky nikdy chybět – pořádně ošklivý vánoční svetr! Zajděte SEM a balíček si zdarma stáhněte!

ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

1 komentář:

  1. Ono chce prodct code ale veď to má byť zadarmo nie ???
    Prosím pomôžte :).

    OdpovědětVymazat