pátek 2. září 2016

Únik pokračuje: Máme první snímek z rozšíření City Life?! + nové informace!

* ČLÁNEK OBSAHUJE TEORIE, NE OFICIÁLNÍ PROHLÁŠENÍ *


UPDATE #3: Účet na Twitteru - The SimScraper vypouští do světa další informace opět od tajného uživatele, který tvrdí, že je součástí vývojářského týmu. Ve svém dalším mailu napsal toto:

Méně zajímavé info:

  • více, než jedna nová vlastnost
  • vrací se sushi (a celkově celá asijská kuchyně)

Více zajímavé info:

  • Aktuálně pracujeme na systému kapel (které si vypůjčuje z části kód ze Společné zábavy). Pokud tohle nedokončíme před uzávěrkou, nebude to v tomto rozšíření, ale v nějakém herním balíčku okolo kapel nebo rozšíření (do kterého to bude sedět).
  • Malý fakt: Smrťákova děsivá kytara měla být hlavní odměna za body z kapely, ale naši tvůrci konceptů přišli s něčím mnohem zajímavějším, takže kytara je zdarma ke stažení.
___________________________________________________________

UPDATE #1: Nemějte mi to za zlé, ale množství materiálu, které uniklo, se zdá být už poněkud přehnané. Spíše si myslím, že někdo snaží zviditelnit... Nicméně, další e-mail, tentokrát z úplně nové adresy přináší mnoho zajímavého! Uprostřed e-mailu dokonce autor přiznává, že je v The Sims týmu, což je ovšem velice nepravděpodobné a jen to ukazuje na to, že tento únik je falešný.


  • Velkoměsto s apartmány (nový typ pozemku) a penthousy (obyčejný pozemek na vrcholu výškové budovy)
  • Nehratelní turisté (NPC) - mají rozdílné priority/zvyklosti, než obyvatelé města; např. kontrolují mapu města, fotí selfie častěji a obvykle cestují ve skupině 3-6 Simíků (v současné době diskutujeme, že skupiny by mohly být větší, takže se to může ještě změnit)
  • Nové jídlo z různých kultur (např. indické) - schopnost naučit se recept tím, že je Simík sní (podobně jako molekulární kuchyně v Jdeme se najíst)
  • Také nové funkce a vylepšení uživatelského rozhraní v aktualizace pro třetí rozšíření, které vyjde později v tomto roce

___________________________________________________________

S odkazem na znělku seriálu Prolhané krásky, uživatel Sim Nonymous dále bombarduje stránku Sims Community s dalšími informacemi ohledně třetího rozšíření The Sims 4 City Life. Stejný uživatel nedávno zaslal taky kvalitně vytvořený render a několik informací k rozšíření.

Aktuálně se únik týká vůbec prvního snímku z rozšíření City Life. Díky minulému úniku můžeme snadno určit, že se na obrázku právě odehrává kulturní festival.

UPDATE #2: Kvalitnější snímek zveřejnila stránka Sims Center.


Druhý snímek je ovšem zarážející. Vidíme na něm bytovku a na její střeše se nachází pozemek. Potvrzovalo by to možnost výstavby penthousů. Sim Nonymous zde zmínil politickou kariéru a město plné turistů. Snímek nicméně lehce zavání photoshopem.


Vyjádření ze strany EA je naprosto nulové. Jediný, kdo si dovolil pronést poznámku byl SimGuruDaniel s jeho "lol", čímž chtěl vyjádřit smích. Znamená to, že všechno toto je falešné a někdo nás jen tahá za nos?

1 komentář:

  1. Nevím noo.. zdá se mi to falešné. Je tu moc uniklých informacích na můj vkus a jak říkáš tak se asi někdo snaží zvidetelnit .. :( tím neříkám že by se mi toto rozšíření nelíbilo, spíše naopak...

    OdpovědětVymazat