úterý 23. srpna 2016

Jen tento týden budou Simíci vylepšovat dovednosti a pracovní výkon 3x rychleji!

Naučte se úplně všechno! Týden s trojitým posílením v The Sims 4 je tady: dovednosti a kariéry 

Už se vám někdy stalo, že jste chtěli vylepšit Simíkům dovednosti, ale oni si pořád stěžovali, že jsou moc unavení, a proto malovat nebudou, nebo že jim je smutno, a proto nechtějí cvičit? Nebo jste chtěli se Simíky povýšit v práci, ale oni se na to prostě nějak necítili?



V tom případě si udělejte v následujících dnech čas, protože trojité posílení dovedností a kariér v The Sims 4™ je tady. Pro všechny a bezplatně (musíte mít nejnovější aktualizaci). 

Takže, co to vlastně znamená? Je to jednoduché: od 22. srpna 19:00 SELČ (náš čas) až do 29. srpna 19:00 SELČ se budou vaši Simíci učit dovednosti třikrát rychleji. Totéž platí i pro pracovní výkony v kariérách ze základní hry. Stačí zajít za Jasmine Holiday (nebo jí zavolat), která vám na sedm dní (herního času) poskytne posílení dovedností nebo kariérního postupu. Ve výše zmíněném období tento postup můžete zopakovat, kolikrát chcete. Simíci tak budou mít dostatek času vyšplhat se na špici svého kariérního žebříčku nebo třeba napsat skvělý román. 


V jednu chvíli však můžete mít pouze jedno posílení – pokud tedy požádáte o posílení dovedností a už máte posílení kariéry, bude první posílení zrušeno. Týden s trojitým posílením v The Sims 4 je tady: dovednosti a kariéry, takže si sežeňte občerstvení a jděte na to. Je nejvyšší čas naučit Simíky úplně všechno!

ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

1 komentář: