středa 13. července 2016

Každý milovník léta si oblíbí tuhle novou kolekci!

Pobavte se na sluníčku s kolekcí The Sims 4 Zahrada za domem 

Dny jsou dlouhé a sluníčko krásně svítí (konečně). Právě teď máte skvělou příležitost užít si se Simíky kolekci The Sims 4 Zahrada za domem. Vychází 19. července! Chcete si trochu vylepšit zahradu? Čekají na vás nové možnosti přizpůsobení exteriérů plné barev a vzorů, které na váš pozemek vnesou pořádnou dávku nadšení.


K dispozici jsou nejrůznější doplňky jako třeba zvonkohry, fontány v podobě plivajících žab nebo vonné květiny, které vaší zahradě dodají pohodovou atmosféru. Když se kamarádi a rodinní příslušníci zastaví na grilování, mohou se obléknout do nové stylové módy a usadit se ke stolu se slunečníkem, u kterého se pohodlně nají až šest Simíků. V kolekci nového pohodlného oblečení najdete zajímavé letní vzory a uvolněné účesy, které jsou k dostání v přírodních barvách či ombre.


I když vzhled je důležitý, nejzajímavější zážitky vám přinesou nové aktivity a objekty. Nejprve si budete určitě chtít udělat místo na novou skluzavku. Simíci budou celí bez sebe (někdy i doslova!) ze zábavy, kterou si za slunečních dnů užijí při jejím sjíždění a předvádění triků. Ze vší té fyzické aktivity můžete dostat pořádnou žízeň, kterou vám pomůže uhasit nový džbán na pití. Namíchejte v něm osvěžující drinky, jako je limonáda, ledový čaj a podobně, a potom si je vychutnejte s ledem.


Pokud se chcete trochu zrelaxovat, prostě se v klidu usaďte a zaposlouchejte se do zvuků přírody. Postavte si na zahradě nové krmítko pro ptáky a užívejte si štěbetání nejrůznějších zpěvných ptáků, třeba drozdů, kardinálů a pěnkav, kteří si k vám přiletí něco zobnout. Na zahradě si můžete také pověsit novou zvonkohru vyluzující uklidňující melodie. Na výběr máte zvonkohry bambusové, keramické a kovové. Pokud chcete, pořiďte si jich hned několik nebo upravte délku jednotlivých tyček a vylaďte si tak vydávanou melodii.



Bude to hudba pro vaše uši (a dost možná noční můra pro sousedy). Jedno je ale jisté: až kolekce The Sims 4 Zahrada za domem 19. července vyjde, na celou simíkovskou rodinu čeká venku spousta zábavy.


ZDROJ:

TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat