pátek 24. června 2016

Poprvé v The Sims! Sběratelské karty a bitevní aréna čekají v nové kolekci.

Posbírejte je všechny! Přečtěte si o herním automatu, který na vás čeká v kolekci The Sims 4 Dětský pokoj 

Leif, Barry, Lora, Finn, Ellie. To jsou slavná jména legendárních trenérů příšerek z nicoty, kteří mají moc nad všemi elementy. Přidají se děti vašich Simíků do jejich uznávaných řad? Legendou se mohou stát už 28. června, jakmile kolekce The Sims 4 Dětský pokoj vyjde.


Příšerky z nicoty jsou inspirací pro sběratelskou karetní hru, ve které mohou malí Simíci zápolit – úplně poprvé v celé sérii The Sims. Celkem můžete najít dvacet různých příšerek, které patří k pěti silným elementům (země, oheň, vítr, voda a nicota). Běžnější příšerky najdete v balíčcích s novými kartami, které se dají objednat pomocí počítače, ale vzácnější exempláře musíte objevit pátráním ve světě. Sáhněte do dutého kmene a prohrabejte se odpadky... pokud chcete pochytat všechny, musíte se pořádně snažit.


Příšerky z nicoty můžete vyměňovat s ostatními dětmi. Třeba mají zrovna tu kartu, kterou se vám tak dlouho nedaří najít. Každá karta má navíc speciální foilovanou a zároveň limitovanou verzi, kterou můžete objevit. Když se to podaří, budou vám ji všechny ostatní děti závidět. I když karty s příšerkami z nicoty vypadají na policích opravdu výborně, nejvíce si je Simíci užijí na bitevním automatu. Jde o elektronickou arénu, kde příšerky ožívají.


Vyberte si příšerku, která vás bude v boji zastupovat. Trénujte ji a veďte do bitvy. Postupně bude sílit, což vám pomůže vyhrát v bitvách proti ostatním. Každý soutěžící vloží svou kartu do automatu a pak se pustí do zuřivého mačkání tlačítek, aby právě jeho příšerka v bitvě odehrávající se na digitální obrazovce zvítězila. Elementální útoky občas dokonce i vyskočí z obrazovky a dětská fantazie si užije svoje.


Staňte se trenérem příšerek z nicoty, ovládněte všechny elementy a buďte šampionem celého hřiště. V kolekci The Sims 4 Dětský pokoj na vás čekají velké věci. Vychází už 28. června.

Zdroj: 
  - TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat