čtvrtek 2. června 2016

Červnová aktualizace plná novinek

Svět okolo The Sims 4 se opět dal do pohybu. Dnes (2. června) vychází nová aktualizace, znám taky pod anglickým označením update, který do vaší hry přinese nové možnosti, opraví chyby a připraví hru pro následující rozšíření. V tomto případě herní balíček Jdeme se najíst.


CO JE NOVÉHO?

The Sims 4 upouští otěže ohledně pohlaví. Nově ve hře naleznete podrobné nastavení pohlaví. Je čistě na vás, zda-li toto podrobnější nastavení použijete nebo ne. Je důležité dodat, že v základním nastavení se nic nemění a hra nebude ve městě generovat žádné Simíky, kteří by měli tyto nastavení pozměněné. Změny se týkají také hlasů. Nyní můžete vybírat z vysokých i hrubých hlasů a nezáleží na pohlaví.


Oblečení a účesy mají značku "unisex". To znamená, že pánské oblečení je dostupné pro dámy a naopak. Vše je ovládáno pomocí filtrů a je opět čistě na vás, zda-li se pustíte do kombinování nebo vše necháte při starém.

Hráči, kteří mají kvalitu osvětlení nastavenou na úrovni „velmi vysoké“ (nabídka Možnosti na záložce Grafika), si všimnou, že sluneční (a měsíční) světlo teď lépe proniká okny do místností.


Hra také obsahuje opravy mnoha chyb. Utíkejte se podívat do hry, jestli právě vámi nalezený problém byl vyřešen. Pokud ne, nevěšte hlavu. Třeba se na něj dostane příští měsíc.

Hra The Sims 4 se aktualizuje automaticky skrze klienta Origin.



Zdroj: 

6 komentářů:

  1. Jsem jediný, komu přijde smutné, že jak česká mutace thesims.com, tak oficiální český facebook, tak i stránka EA Help s popisem aktualizací, o nových možnostech v CAS zatvrzele mlčí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to smutné nepřijde. Prostě se jim to nelíbí :). That's it.

      Vymazat
    2. No a to mi právě přijde smutné. Vedení EA a Maxisu vyjádřilo touto aktualizací podporu transvestitům a transsexuálům a správci českých stránek ukázali svou ignorací této aktualizace, že je jim taková podpora ukradená. A to mi rozhodně k smíchu nepřipadá, Defi. Nemluvě o tom, že je prostě špatně, že se čeští hráči The Sims 4 o takto výrazné změně herních možností z oficiálních zdrojů nedozví. Nemluvě o tom, že to zakládá nebezpečný precedent do budoucna, že když nějaká pobočka EA nebude souhlasit s jakýmikoliv úpravami her, nebo nedejbože i hrou samotnou, tak to může úplně ignorovat. To by se u tak prestižní firmy, jakou EA je, stávat prostě nemělo.

      Vymazat
    3. Každý je podporovat nemusí. Více zemí to takto udělalo. ČR není nějaká výjimka. Prostě to plete dětem hlavu. Vlastně to plete hlavu i mně. A dost jsem o tom musela přemýšlet, jestli se mi tento nový přídavek vlastně líbí nebo ne. Jenže i kdyby se mi stokrát nelíbil, tak s tím nic neudělám :). Chlap, aby otěhotněl? Prostě... někde nějaké meze musí být. A podle mého názoru... v poslední době, když se něco neudělá ve prospěch LGBT komunity dobře nebo nadstandardně dobře, tak je hned zle. Fuck off. Tohle ne. Čeho je moc, toho je příliš.

      Vymazat
    4. Udělalo to ještě Polsko a Rusko, nikdo jiný. A nemyslím si, že zrovna toto je společnost, do které bychom se měli řadit. A ty jsi mne svým postojem zklamala Defi, myslel jsem si o tobě něco jiného :(

      Vymazat
    5. Já bych se nechtěla řadit mezi islámské země... Polsko a Rusko je ještě cajk.

      Vymazat