středa 25. května 2016

Vedení restaurace je zábava: 9 tipů a video vám pomůže do začátků

9 tipů na zařízení restaurace v The Sims 4 Jdeme se najíst 

Vaši Simíci nemusí v herním balíčku The Sims 4 Jdeme se najíst do restaurací chodit jen jako hosté. Ambicióznější Simíci, potenciální restauratéři a milovníci jídla si mohou postavit a zařídit vlastní restauraci.

Máme pro vás několik tipů, jak si vylepšit restauraci, a k tomu i video, které ukazuje, jak provozování restaurace ve hře vypadá. Tyto tipy vám pomohou vylepšit hodnocení vaší restaurace, což povede k větším ziskům a většímu podnikatelskému úspěchu.


1) Pojmenujte ji. Každá restaurace potřebuje název, a proto ve hře můžete svůj gastronomický podnik snadno a rychle pojmenovat.

2) Vytvořte hezké prostředí. Pokud jste si někdy četli recenze na nějakou restauraci, určitě víte, jak důležité je pro návštěvníky prostředí. Můžete zkusit vytvořit něco kreativního, na příklad sklepní vinárnu nebo venkovní zahrádku s bludištěm z živého plotu.


3) Nezůstávejte jen u povinného vybavení. Neobejdete se bez toalety a umyvadla, pultíku pro uvaděče, číšníky a kuchaře nebo stolů a stoliček. Hosté si přece při jídle potřebují na něco sednout. Simíci nejsou kozy!

4) Pořiďte do restaurace zajímavé předměty. Pokud máte zahrádku pro hosty, kupte infralampu, aby jim nebyla zima. Chcete-li vyzkoušet různé variace na klasické posezení, využijte nové boxy. Hráči, kteří se vyžívají v jídle, si klidně mohou na stěny zavěsit fotografie molekulárních pokrmů. V neposlední řadě tu máme nová obří akvária, která jednak vypadají báječně a jednak v nich můžete nechat plavat mořské živočichy, než je naservírujete zákazníkům.

5) Vytvořte si vlastní cedule. The Sims 4 Jdeme se najíst přináší novou zajímavou funkci. Jde o cedule, které si můžete upravit podle svého. K dispozici je několik druhů prázdných cedulí: nástěnné, kolmé na stěnu i stojací. Můžete na ně umístit nejrůznější symboly a písmena a libovolně je obarvit tak, aby co nejlépe vystihovaly vaši restauraci.


6) Stanovte pravidla oblékání. Pomocí jednoduché nabídky můžete rozhodnout, jak se mají hosté vaší restaurace oblékat. Jedná se o nóbl podnik? Tak ať přijdou ve formálním oblečení. Pro svůj personál si můžete v rychlosti vybrat z celé řady již sestavených úborů nebo se vrhnout do nástroje Vytvořit Simíka a stanovit konkrétní oblečení pro jednotlivé role, Siminky i Simíky. Chcete, aby u vás číšníci nosili medvědí kostýmy z herního balíčku The Sims 4 Únik do přírody?

7) Vyberte jídelní lístek. Výběr jídla by měl být snadný úkol, při kterém se vám začnou sbíhat sliny. A je tomu opravdu tak. Pomocí jednoduchého rozhraní si můžete rychle vybrat z jídelních lístků s tematikou – například bistro, brunch, molekulární nebo italská kuchyně. Pokud vám ale předpřipravené lístky nevyhovují, radíme vám: Sestavte si vlastní jídelní lístek.


8) Inspirujte se v Knihovně. Pokud si nejste jistí, jak s restaurací začít, můžete se podívat do Knihovny, kde najdete šest báječných kompletních restaurací, které jsou součástí The Sims 4 Jdeme se najíst. Veselá lama dokazuje, jak krásná restaurace opravdu může být, zatímco Hoganův burger bar vzdává poctu známé sousedské restauraci z The Sims 3.



9) Sdílejte své výtvory v Galerii. Jednou z našich nejoblíbenějších funkcí The Sims 4 je Galerie. Tvůrci se díky ní mohou snadno podělit o své nápady. Fanoušci, které stavění zase tolik nebaví, díky ní mají přístup k těm nejlepším výtvorům komunity. Hlavně nezapomeňte svou restauraci nasdílet do Galerie hned, jakmile vyladíte jídelní lístek. Do Galerie se kromě samotné restaurace přenesou i informace o úborech personálu, pravidlech oblékání pro zákazníky a jídelním lístku.

Herní balíček The Sims 4 Jdeme se najíst vychází už 7. června. Už se nemůžeme dočkat, až se podíváme na vaše výtvory!


Zdroj: 


  - TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat