čtvrtek 19. května 2016

Na tohle ani Pohlreich nemá - molekulární kuchyně v The Sims 4 jako z jiné galaxie!

Ztřeštěná gastronomie a molekulární kuchyně v balíčku The Sims 4 Jdeme se najíst 

Tohle nejsou rychlovky Ládi Hrušky

Zdravíme všechny fanoušky Simíků! Herní balíček The Sims 4 Jdeme se najíst vychází už 7. června. Vaši Simíci si v něm mohou zajít na dobré jídlo a také si pořídit a provozovat vlastní restauraci. Ale tím naše nabídka ještě ani zdaleka nekončí.

Dnes vám představíme některá jídla, která si budete moci vychutnat, abyste se mohli začít pořádně těšit a připravit své chuťové pohárky na velkolepou hostinu. Že už vás ty metafory s jídlem unavují? Žádné strachy, bude hůř! S velkou vervou jsme otevřeli brány do ambicióznější kulinářské říše, takže Simíci budou moci vytvářet vysoce konceptuální, bizarní, okouzlující a velmi molekulární kuchyni.


Chtěli jsme vytvořit nádherná avantgardní jídla, která vypadají jako vystřižená z exkluzivního pořadu o vaření. Nové pokrmy jsou veselé, odvážné a nádherné. Doprovází je úžasné nové animace, třeba tekoucí láva na vulkanické pastě vypadá naprosto báječně. Mechová vejce s pramínkem levandule působí jako něco, co se běžně servíruje na opačné straně galaxie. Pikantní slaninové lístky zase vypadají jako jídlo, za které bych v luxusní restauraci dal klidně i pětistovku. 


Vaše Simíky čeká celá plejáda silných a fascinujících náladovek, které dají jasně najevo, jak jejich digitální chuťové pohárky reagují na tenhle nápor. Simíci mají navíc k dispozici nové sociální interakce, takže si o jídle mohou výborně podrbat. Herním obsahem se vždycky snažíme trefit do trendů ve skutečném světě a The Sims 4 Jdeme se najíst není výjimkou. 

Takže vás asi nepřekvapí, že Simíci si mohou jídlo vyfotit. Ale tím to nekončí. Všechny tyhle nádherné fotografie jim můžete pověsit na stěny doma nebo u nich v restauraci.


Po všem tom povídání o jídle nám docela vyhládlo, takže si půjdeme najít něco k snědku. Co třeba taková krychlová ahi s vegetariánským wasabi? Mňam! Herní balíček The Sims 4 Jdeme se najíst vychází 7. června, ale my si ještě pořád máme o čem povídat. Zatím jsme jen zapnuli sporák a rozehříváme troubu. A ne, s těmi kuchařskými metaforami opravdu jen tak nepřestaneme.


Zdroj: 
  - TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat