úterý 3. listopadu 2015

Opravář, předměty pro #TeamTreat, ale také překvapení pro #TeamTrick

Listopadová aktualizace se určitě řadí k těm menším, za to opravdu zajímavým. Určitě jste slyšeli o speciální halloweenské výzvě, kde jsme mohli získat až 3 nové předměty do hry The Sims 4. Všechny tři kola vyhrál #TeamTreat. Tvůrci se zde ale trochu přehmátli... :) A nezapomínejme, při poruše domácích spotřebičů už není nic lehčího, než zvednout mobil a zavolat opraváře.

OPRAVÁŘ
"Slyšeli jsme, že opravování je pořádná otrava, takže nově si můžete zavolat profesionálního opraváře, který to vyřídí za vás. Volat můžete ve dne i v noci a jeho služby nejsou nijak drahé.
  • Opravárenskou firmu můžete kontaktovat telefonicky. Vyšlou k vám rychlého opraváře, který bez meškání opraví všechny vaše rozbitosti.
  • S opravářem si také můžete popovídat, což nešikovným Simíkům umožní něco málo se přiučit."



VÍTĚZSTVÍ PRO #TEAMTREAT 

"Teď je čas na odměny!
  • Nové dveře pojmenované Štědrý Edgar velmi hlasitě děkují #TeamTreat. Najdete je v katalogu, a když si je pořídíte, s velkou radostí budou vítat vaše kamarády a sousedy.
  • Akvárium Paráda, rybí lambáda je nyní dostupné v katalogu spolu s doživotní zásobou rybek gumovek.
  • V katalogu také najdete truhlu Zdobená kráska. Můžete si do ní uložit všechny své sběratelské předměty."



KOMPENZACE PRO #TEAMTRICK 

Všichni víme, že hráči Simíků jsou zvědaví lidé. Jedna šikovná tvůrkyně downloadů otevřela hru z druhé strany a našla tam schované předměty pro #TeamTrick! WHAT? Vy si je nyní můžete stáhnout jako jakýkoliv jiný download.
Z nějakého důvodu je ovšem vyžadována kolekce Strašidelné věcičky.



ZDROJ: help.ea.com, kráceno
ZDROJ DOWNLOADŮ: SimsCommunity

Žádné komentáře:

Okomentovat