středa 1. července 2015

The Sims 4: blog oznamující druhý herní balíček

Herní balíček The Sims 4 Návštěva v lázních už je skoro tady! 

Odpočinek v lázních

V dubnu si Simíci vyhrnuli rukávy a pořádně se obuli do práce, takže si zaslouží trochu zenového klidu. A kde jinde by ho našli než v luxusních lázních? Herní balíček The Sims 4 Návštěva v lázních* vychází již tento měsíc!


Jak by se dalo čekat, The Sims 4 Návštěva v lázních obsahuje úplně nový typ podniku: lázně. Když si tento balíček pořídíte, knihovna se vám rozroste o troje nové lázně a posilovnu od společnosti Maxis. Můžete si je umístit, kamkoliv chcete. Existují v různých velikostech a provedeních, takže si můžete vybrat přesně takové lázně, které nejlépe vyhovují vaší osobnosti (samozřejmě si také můžete vytvořit lázně vlastní).


V lázních si Simíci mohou užívat v sauně (tím nebo oním způsobem) a také se nechat pořádně namasírovat. Také zde najdete celou řadu nových zábavných a interaktivních předmětů, od masážního křesla až po bahenní lázně, o kterých si povíme již brzy.


Tím ale ještě novinky nekončí! Simíci se také mohou naučit dovednost wellness. Stačí jim k tomu masírovat, cvičit jógu a meditovat. Čím častěji budou tyto aktivity provádět, tím lepší v nich budou. S dovedností wellness na vyšší úrovni se pojí nové jogínské pozice, parádní masáže a také speciální překvapení při meditaci, které vám nechceme pokazit tím, že vám ho prozradíme.


Už se nemůžeme dočkat, až se s vámi podělíme o další informace o balíčku The Sims 4 Návštěva v lázních. Sledujte oficiální blog nebo DefiFreakyBoo, kde se až do 14. července, dne vydání, budou objevovat nové informace.


Zdroj: TheSims.com

Žádné komentáře:

Okomentovat