středa 10. června 2015

NOVÁ KOLEKCE: vířivky v The Sims 4 Perfektní patio již za týden

Hupsněte si do vířivky! Kolekce The Sims 4 Perfektní patio vychází příští týden 

Hurá na zahrádku

Vaši Simíci už vyrazili do přírody. Pořádně se obuli do práce. Zapařili si na přepychových večírcích. Všechno to sice zní jako zábava, ale je to také dost vyčerpávající. Co takhle trochu odpočinku? Příští týden se Simíci dočkají právě kýženého odpočinku. Vychází totiž kolekce The Sims 4 Perfektní patio*, ve které najdete nové dekorace, předměty a – jak jinak – vířivky!

Kolekce Perfektní patio dává Simíkům k dispozici všechno, co budou potřebovat k vytvoření báječného venkovního odpočinkového prostoru. K dispozici je nový gril a venkovní bar, u kterých se Simíci mohou občerstvit, a také nábytek a dekorace, které zahrádce vašich Simíků dodají stylový a neokoukaný vzhled. 


Nechybí ani nové plavky, účesy a každodenní oblečení pro Simíky, kteří chtějí odpočívat na sluníčku. Nejzajímavějším objektem, který nová kolekce přináší, je úplně nová vířivka! Může se do ní usadit až osm Simíků najednou (a to včetně dětí – úplně poprvé v historii The Sims). Ve vířivce na vás čeká spousta zábavy. Ještě zajímavější to bude, když si Simíci vířivku vylepší o rádio a aromaterapii


Jasně, posedávání v příjemně teplé vodě je zábavné, ale když vám k tomu hraje parádní hudba a cítíte příjemné vůně, je to opravdu něco. Tak si to hezky užívejte. Udělali jsme maximum pro to, aby vířivky v The Sims 4 byly lepší než všechny vířivky v sérii a doufáme, že se budou vám (i vašim Simíkům) líbit. Kolekce The Sims 4 Perfektní patio přináší vířivku a spoustu dalšího obsahu – příští týden uvidíte sami!


Zdroj: TheSims.com

Žádné komentáře:

Okomentovat