úterý 16. prosince 2014

The Sims 4: blog k prosincové aktualizaci


10 skvělých věcí, které musíte vědět o nových kariérách


Jsme opravdu nadšení z kreativity, kterou naši hráči ukázali po vydání bezplatných aktualizací s duchy a bazény. Těšíme se, jak si pohrajete se čtyřmi novými kariérami, které jsme přidali v dnešní aktualizaci. Čeká vás také několik překvapení!

Tohle je deset nejlepších věcí, které byste měli vědět:

 1. Dvě nové korporátní kariéry: vaši Simíci si mohou vybudovat kariéru v korporátním světě a stát se andělskými investory nebo obchodními magnáty.

 2. Dvě nové atletické kariéry: vaši Simíci se teď mohou živit sportem a stát se členy síně slávy nebo pány sluneční soustavy.

 3. Nové oblečení: každá kariéra má své speciální komplety, které se budou postupně měnit, jak budou Simíci stoupat po kariérním žebříčku.

 4. Nové předměty a interakce za odměnu: jakmile Simíci ve své vybrané kariéře získají novou úroveň, dostanou za odměnu nové speciální předměty a zpřístupní se jim interakce, které se dají získat jen v dané kariéře.

 5. Nové místnosti za odměnu: nebojte se, tato aktualizace není celá jen o práci. Pokud se bude Simíkům v jejich kariéře dařit, zpřístupní si v režimu stavba nové místnosti, které vám pomohou zařídit si domácnost v dokonalém sportovním nebo korporátním stylu.

 6. Nové aktualizace Galerie: přidali jsme do Galerie několik novinek, například pokročilé a modované filtry.


 7. Velmi profesionální trpaslík: zatímco ostatní trpaslíci se jen tak povalují po zahradě nebo relaxují u bazénu, Velmi profesionální trpaslík nemá na podobné hlouposti čas. Má s sebou pracovní kufřík, musí na schůzky, volat klientům a chodit na porady.

 8. Cheat pro přesun předmětů: zrovna, když jste si mysleli, že lepší už to být nemůže! Představujeme vám cheat pro přesun objektů.

Hráči tak mohou například vzít postel a přidat k ní záclony, čímž vznikne postel s nebesy. Cheat můžete použít na libovolný předmět.

Spustíte jej následovně:
 1. Stiskněte klávesovou zkratku Ctrl-Shift-C, čímž si zobrazíte herní konzoli.
 2. Napište „testingcheats true“
 3. Napište „bb.moveobjects“
 4. Znovu stiskněte „Ctrl-Shift-C“, čímž zavřete dialogové okno
 5. Chcete-li cheat vypnout, zopakujte kroky 1-4. 

· Jakmile cheat vypnete, neměli byste cheatem upravené objekty přesouvat. Pokud tak učiníte, ztratí vlastnosti získané díky cheatu „moveobject“. 

 9. Sváteční svetry: bez veselých svetrů by se přece svátky neobešly! Fanoušci si odhlasovali svetr číslo 4.

 10. Sváteční dekorace: tím ještě vánoční veselí nekončí! Balíček Šťastné a veselé vnese do vaší domácnosti sváteční dekorace a zajímavě oživí Simíkům šatník. Více informací o tom, jak si bezplatně stáhnout tento velkolepý sváteční balíček, najdete na OFICIÁLNÍCH STRÁNKÁCH!



ZDROJ: TheSims.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat