úterý 4. listopadu 2014

The Sims 4: blog oznamující bazény do hry (TRAILER)


Radujte se! V The Sims 4 teď najdete bazény!


Zdravíme všechny pařmeny!  S radostí vám oznamuji, že právě vyšla nová bezplatná aktualizace The Sims 4. Můžete si ji vyzkoušet hned teď! BAZÉNY! PARÁDA!

Jedním z důvodů, proč jsem z bazénů v The Sims 4 nadšená, je nový způsob stavění. Všechnu tuhle skvělou technologii, kterou znáte z módu Stavby, jsme teď přizpůsobili i pro bazény. Díky tomu je jejich vytváření mnohem rychlejší a snazší než kdy předtím.  Tak zaprvé: bazény můžeme stavět i diagonálně!



Vždycky jsem chtěla vytvořit všechny ty vizuálně zajímavé bazény, které bývají často k vidění u hotelů na exotických místech. Hráči teď mohou na stěny bazénů umísťovat okna. Také jsme přidali možnost upravovat hloubku bazénu – stačí změnit výšku stěny.

Střešní bazény! Je to tak! V The Sims 4 můžete postavit bazény v přízemí, v prvním patře, nebo dokonce i na střeše!


Ale co Simíci? Ti přece potřebují něco na sebe. V editoru Vytvořit Simíka si můžete prohlédnout novou kolekci plavek! Jednotlivé kusy můžete kombinovat a vytvořit něco jedinečného. Vyzkoušejte také již hotové styly plavek, které odrážejí nejžhavější módní trendy. Pokud Simíci nechtějí, do vody pochopitelně nemusí. Klidně si mohou jen sednout na okraj bazénu.


K bazénům samozřejmě také patří nový způsob smrti. Už je to tak, vrací se oblíbená smrt utonutím. Brzy zjistíte, že duch, který tímto způsobem vznikne, bude mít opravdu pořádný strach z vody.   

Samozřejmě vám nechceme zkazit všechna překvapení, která na vás v této aktualizaci čekají (a nebojte, je jich dost!), takže vás raději nechám, ať si bazény vyzkoušíte sami v tom pravém stylu The Sims 4.

Pro stažení aktualizace se stačí přihlásit do Originu a spustit The Sims 4.

ZDROJ: TheSims.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat