čtvrtek 10. července 2014

The Sims 4: Vytvořit Simíka - Demo / Livestream

ZA CHVÍLI!!!!

20 komentářů:

  1. Yeysp!!! Ty jsi to demo sehnala!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Já nic nevidím jen černou obrazovku :/

    OdpovědětVymazat
  3. Kdes to sehnala? Pls odkaz. Díky. seš dobrá :DDD :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kde si sehnala demo? Včera jsem ho sháněla a nikde jsem ho nenašla... a když už, tak nefunkční :/

    OdpovědětVymazat
  5. Defi..Ty prsa jí jdou dát víš i níž:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný :3 Asi není odkaz že ne ? :/

    OdpovědětVymazat
  7. Kde si ho vzala ? Někdo ti dal heslo na origin a jeho jmeno na origin a machruješ tady! A když ho někdo chce po tobě, Ntak chudáka děcko na facebooku hned zesměšňuješ! Demo se rozdávalo včera a jen dvěma lidem. Ty si ho neměla a rozčilovala ses, že ho nemáš a najednou ho máš. Nejsme idioti, aspoň to přiznej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nope, byl to milostivý dar pobočky EA. Byl dán proto, aby mohl někdo v komunitě známý ukázat velké mase lidí, co vše nový editor umí dříve, než dojde k celosvětovému zveřejnění dema. Pochopil jsi to špatně. :)

      Vymazat
    2. To určitě. Co vše je možné v editoru nám už ukazovala EA. Kdyby to tak bylo, tak už se Defi chlubí, že jí to EA nakonec poslala po té, co je poprosila ať jí to pošlou. O tom jak to ale získala nenapsala ani čárku.

      Vymazat
  8. Nejvic me nastvalo ze tu nekde pisi ze to defi dal fanda a na druhy den to dostane ofik je diky tomu ze zaskemra a poprosi EA. A pak si natoci lifesteam a machruje ze to ma.Kdybych to ja dostal od fandy nebo od origin tak bych se o to podelis se vsemi protoze si myslim ze vsichni maji pravo si to zahrat .

    OdpovědětVymazat