sobota 26. července 2014

The Sims 4: blog o známých domácnostech

Známé tváře 


Landgraabovi jsou zpátky! Stále jsou široko daleko nejbohatší rodinou a hodlají to dokázat i v Lázeňské Oáze. Znovu se potkáme s Malcolmem přesně v tom nejzajímavějším věku, kdy divoce dospívá. Nechybí mu ani nepříjemně povýšenecký přístup. Geoffrey sice dělá všechno proto, aby byl Malcolmovi příkladným otcem, jenže Nancy potají intrikuje, aby ho svedla na poněkud temnější cestu. Není nicméně pochyb, že si s touto slavnou rodinou v The Sims 4 užijete pořádnou porci zábavy a neplechy.

Také tu máme domácnost Calientových se dvěma sestrami, které mají všichni rádi: Dinou a Ninou. Bydlí se svou matkou Katrinou, ze které jsme udělali atraktivní a temperamentní dámu. Katrina odložila svou opatrnost stranou a nechala se svést nechvalně proslulým sukničkářem Donem Juanem, který si snadno obstaral klíč k jejímu domu a možná i k jejímu srdci. Don se sice zatím plně věnuje Katrině, ale jak dlouho bude trvat, než jeho kouzlu podlehnou i Nina a Dina? Sbalí Nina Dona a sebere ho své matce? Nastřádá Dina konečně dost peněz na to, aby si našla vlastní bydlení a utekla před všemi těmi šílenostmi? Nevíme. Víme jen, že nebude trvat dlouho a začnou tu sršet jiskry.


Rádi bychom vám představili i Johnnyho Zesta, naši novou ambiciózní postavu. Když nedostudoval, Langraabovi ho vydědili. Jeho cílem je získat si slávu a bohatství sám za sebe jako klubový komik. Dostal docela tvrdou životní lekci: když se k tobě jednou Landgraabové přestanou znát, znamená to, že už od nich nedostaneš ani vindru. Sice mu to docela sekne (to má po rodičích), jenže nemá peníze ani slavné jméno, a tak bydlí v přívěsu a snaží se dostat až na samý vrchol světa zábavy, aby mamce a taťkovi dokázal, že není jen nějaký ztroskotanec bez talentu. Jak tahle černá ovce dopadne, je jen na vás. Vy si s ní určitě nějak poradíte.

A v neposlední řadě tu máme partičku mladých, kterým říkáme prostě Spolubydlící. Klasická sestava, kterou znáte ze sitkomů. Je tu „J“ (Jameson), který je kulturistou každým coulem, věčně zamyšlený džentlmen Gavin, povaleč a dobrý parťák Mitchell a nakonec Zoe, obyčejná holka, která má přesně to, po čem toužila: tedy spoustu zábavy s partou kluků, kteří jsou pro ni jen kamarádi. Ať si vyberete kteroukoliv postavu, pevně věříme, že tahle sestava ve vaší hře navodí přesně tu správnou střelenou atmosféru, kterou najdete jen v The Sims.

Zdroj: TheSims.com

1 komentář: