pátek 25. července 2014

Obchod The Sims 3 se loučí, přináší poslední sadu a obsah zdarma

Concept Art nové sady

Zdravíme fanoušky Simíků!

Jsme opravdu nadšeni, že vám můžeme začít představovat obsah chystaný na srpen! Pořádně se připravte, protože nebude trvat dlouho a budete uneseni láskou a romantikou díky obsahu inspirovanému malebnými Benátkami. Okouzlete svou milou nebo milovaného projížďkou v gondole, kterou sami připravíte z pěti různých dílků kanálu obklopeného nádhernými benátskými dekoracemi.

Už se nemůžeme dočkat, jaké úžasné příběhy vytvoříte, a až se o ně podělíte s ostatními! Jde o poslední várku nového obsahu, kterou pro Obchod The Sims 3 připravujeme, a proto bychom vám rádi poděkovali, že podporujete Obchod The Sims 3 a jste jeho fanoušky. Společně jsme si užili spoustu zábavy. Také jsme dali dohromady bezplatnou sadu sportovního oblečení, kterou vám chceme poděkovat. Stáhnout si ji můžete tady!

Závěrem bychom vám chtěli jenom připomenout, že body SimPoints jsou nepřenosné a můžete je využít pouze v rámci Obchodu The Sims 3. Obchod The Sims 3 zůstane otevřený, abyste měli i nadále přístup ke skvělému obsahu, který jsme během let vytvořili. Doufáme, že se vám bude poslední obsah určený pro Obchod líbit, a že jste z blížícího se vydání The Sims 4 nadšení stejně jako my! Náš tým pilně pracuje na tom, abychom hru správně vyladili před tím, než v září vyjde.

Bavte se!
- Obchod The Sims 3

5 komentářů: