středa 11. června 2014

Defi vs The Sims 4

Den po dni přestávám absolutně těšit... není tam žádné BUM, které by mě ohromilo. Bude chybět paletka... mezi sousedstvími budou načítací obrazovky (město bude obsahovat několik sousedství), v TS4 základovce nebudou podle všeho bazény, bude jen jeden svět... šaty a vlasy se nehýbou, jsou jako z kamene. Všechny vlasy nemají možnost melíru. Neznám zatím herní možnosti, ale přijde mi to jako krok zpět a ne kupředu.

Doufám, že až The Sims 4 budu hrát, tak tam to "BUM" najdu... jinak budu strašně zklamaná, protože už z toho, co vím a vidím jsem zklamaná hodně.

Co vy říkáte na The Sims 4, Freaks?

32 komentářů:

  1. Štve mě, že v základním světě nebude moře! -.- A ta cena je šíleně ale opravdu šíleně přehnaná ;) ...Ještě se rozhoduju, jestli má cenu to vůbec kupovat :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořizovací cena při vydání je stejná, jako byla u TS3 i TS2. :)

      Vymazat
  2. Defi ale ve 3 byl taky v zakladni hře pouze jeden svět a myslim že z producentských videii jde vidět hodně nového( např. Styl chůze, tvorba simíka atd...) proto si nemyslim že udělali krok zpět. Promiň ale nesouhlasim s tebou, nic proti tobě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, promiň Defi... :'(

      Vymazat
    2. Přidávám se, Defi mysli na ty pozitivní věci co nám Sims 4 přinese :). Myslím, že to sousedství bude jakoby z pěti menších sousedství jako bylo třeba v The Sims 3. A mezi nimi nejspíš teda načítací obrazovka, ale do Číny, Egypta i Francie se taky načítalo :)

      Vymazat
  3. Já si to myslim taky, sims 3 mi bude chybět nevim jak vy ,ale taky grafika mi taky příjde lepší sice je výhoda v tvoření simíka ,ale zatím fakt nechci opuštět 3 :(

    OdpovědětVymazat
  4. zdá se mi, že je to stršně kreslený a grafika nic moc

    OdpovědětVymazat
  5. Má špravdu Defi je to skok zpátky do dvojky možná že to vypadá i jak Sims na mobil -.-

    OdpovědětVymazat
  6. POZOR ALE! Fanoušci paletku v The sims 4 chtějí a tak vývojaří mají tento návrh řekněme "na stole" a stále o něm přemýšlí, takže je dosti pravděpodobné, že se paletky dočkáme.. Vlasy neporostou ani se hýbat nebudou to je pravda ale nadruhou stranu bude ve hře plno animací více než je obvyklé.. A prý některé animace budou podobné těm ze dvojky. Každý simík bude mít odlišný, zvláštní, osobitý a originální příběh který si bude žít. A to mi příjde zajímavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, odkud to info máš, ale Vytvoř si styl v Sims 4 nebude z technických důvodů.

      Vymazat
  7. Zdá se mi že ty simíci nevypadají realisticky, ikdyž věci z TS4 by mohli dát do TS3, některý jsou luxusní :3 Zatím se mi víc líbí 3 a o dost :D

    OdpovědětVymazat
  8. Sice se na TS4 těším, ale je tu mnoho větsí které mě budou velmi štvát! Káždý říká že TS4 má velké vymoženosti přitom to není vůbec pravda! Jsem sklamaná

    OdpovědětVymazat
  9. Já zaujímám spíše neutrální stanovisko. Je tam spoustu věcí, které vypadají dobře a zároveň několik věcí, které mě zarážejí. Rozhodně si s hodnocením ještě počkám. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já teda rozhodně v plánu si nemám koupit TS4. I když například ty bazény budou určitě v nějakém datadisku, tak ale grafika mě moc nezaujala. Něco mezi Sims2 a Sims Freeplay. Rozhodně nejvíc by mi chyběla paletka a sorry, ale to že tam bude čtyry nebo pět druhů chůze to mě fakt neohromí. Po chvilce hraní Vám už přestanete nějakou chůzi vnímat a co teprve po roce.

    OdpovědětVymazat
  11. No, souhlasím s Tebou Defi... Já nevím proč, ale proti TS4 jsem byla už při prvních zmínkách o tom. Grafika je skoro jako ve dvojce, vlasy jsou jako umělý, bez melíru je to taky na nic, ale z té lepší stránky je výroba simíka. Až na to že tam nebude paletka a ty melíry atd. Víc se mi zatím líbí TS3. A o HODNĚ!

    OdpovědětVymazat
  12. Aj keď tie bazény tam nebudú, s tým by som sa nejako už aj vysporiadala ... ale čo ma najviac odrádza sú vlasy simíkov. Strašne sa mi tam páči tvoriaci nástroj, ale vadí mi, že tam nebude paletka :( ... ale k vlasom --- > vyzerajú ako vyrobené z plastelíny. Keby som spracovali, aby tie vlasy vyzerali takto --- > https://www.google.sk/search?q=the+sims+4&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=t4KYU9azNceL4gSnloGYBQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1360&bih=645#facrc=_&imgdii=_&imgrc=xG7jtNy1iXpzFM%253A%3BcdmszA4LsJ5igM%3Bhttp%253A%252F%252F24.media.tumblr.com%252Fd9bddccdc06093d2ef99ca4910b9d2e8%252Ftumblr_myxydox9rC1sh6xelo3_r2_1280.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fhoneywellsims4news.tumblr.com%252Fpost%252F72346096103%252Fwill-you-be-using-custom-content-for-the-sims-4%3B1024%3B576 ... tak by som ešte pouvažovala či si to kúpim :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Já osobně se na The sims 4 vůbec netěším.Jediné co je ve hře dobré je tvorba simíka ale jinak je to trošinku ubohé. Simíci mi přijdou až moc kreslení a to že tam nebudou bazény je vrchol! Ale notak každej chce přeci se jít se simíky vykoupat.Já si osobně asi TS4 nekoupím.A ta cena taky není levná.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jak na The Sims 4 koukám, tak se vůbec netěším. Co se mi nejvíc líbí ze 4 je tvorba simíků, to je fakt boží, ale že tam nebudou bazénu a načítací obrazovka, když chci jít do sousedství. :/ Nevím, pro mě pořád nejlepší je TS 3 . TS 4 mi příjde jako dvojka. Taky se tam moc nehýbaly vlasy. Kupovat si to opravdu nechci. Jak kvůli ceny a taky kvůli zklamání. Možná si to časem stáhnu, až to bude možné a uvidím. Ale nějak mě TS 4 neohromila. Čekala jsem víc, teda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odkial máš tieto veci ? z nejakého videa ako napríklad o tej načítacej obrazovke ?

      Vymazat
    2. Asi seš si nepřečetla od Defi ten text pořádně. Defi to tam píše :) jak o načítací obrazovce, bazénech, vlasech. :)

      Vymazat
  15. Defi má pravdu,TS4 má sice pár výhod ale mnohem víc nevýhod. Já osobně se na TS4 vůbec netěším, ta cena není zrovna levná. TS3 mám mnohem radši... TS3 se nevzdám začala jsem ho hrát asi před rokem a mám ho ráda.

    OdpovědětVymazat
  16. Ja súhlasím s Defi. Páči sa mi to, že TS4 bude asi lepší na hranie vzhľadom na to, že simíci budú mať emócie ale grafika má úplne sklamala. Nepáčia sa mi vlasy ani oblečenie a celkovo od grafiky som očakávala omnoho viac. Jediné čo bude dobré je jednoduchšie a prepracovanejšie tvorenie simíkov a domov ale inak sa mi grafika viac páči v TS3. Ja zatiaľ nemám v pláne si TS4 kupovať a zostanem pri TS3 ale neskôr keď bude cena prijateľnejšia si to možno kúpim ale keď si porovnám aká smena bola medzi TS2 a TS3 tak ma TS4 dosť sklamalo..:/ :)

    OdpovědětVymazat
  17. S Defi vůbec nesouhlasím.....Něco tam chybí to,ano....Ale taky TS4 nemohlo být vůbec tak si važte toho co máte ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Kdyby se spojilo TS3+ TS4 tak by to byla dokonalá hra

    OdpovědětVymazat
  19. To ti věřím Definko,pro mě je nejlepší ze všeho The sims 3 protože je to dobrá hra.Ale je to jen a jen tvoje rozhodnutí a já ti do toho kecat nebudu :-) protože tě mám ráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak já mám z TS4 zatim dost smíšené pocity. Bazény mi chybět nebudou, ale to moře mě štve, doufám, že brzy přibude datadisk ve stylu TS2 Bon voyage a TS3 Cestovní horečka. Grafika mě nijak nerozladila, protože TS3 bylo na můj počítač příliš velké sousto v nejvyšším grafickém nastavení, takže grafika mě neštve, ale ty melíry a paletka mi chybět budou. Vytváření simíků vypadá skvěle, ale to oblečení a vlasy mají mezery. Přesto jsem pořád na TS4 dost zvědavá a ráda si to koupím. A jestli je tam horší kvalita grafiky na úkor rychlejšího načítání a nižší náročnosti na HW počítače, tak ráda oželím, že se vlasy příliš nehýbou :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ja taky rači zůstanu u The sims 3.Sims 4 my připadá moc přeplácaná ani se na ni nijak nětěšim.Ale nic proti tomu.

    OdpovědětVymazat
  22. Strašne som sa tešila na TS4 ale v poslednom čase uvažujem nad tým že si radšej kupim TS3 :/

    OdpovědětVymazat