čtvrtek 20. března 2014

Snímky The Sims 4 z GDC 2014: interakce a multitasking

Každý rok se koná GDC konference, kde se scházejí ti nejlepší vývojáři, aby si navzájem ukázali nejnovější inovace v programování. Že vás to vůbec nezajímá? Momentíček! Této uzavřené konference se letos účastní také Maxis se svým nynějším největším projektem - The Sims 4. Ke každé takové konferenci patří i obrázky, které nyní můžete zhlédnout. 

Čáry a šipky v obrázcích zobrazují určité funkce, ve finální podobě hry rozhodně nebudou. ;)




9 komentářů:

  1. No vypadá to zajímavě:) Už se těším na recenze hry:)

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi zajímavé :)
    Jiank zdá se mi to, nebo ti simíci vypadají jinak než na jiných obrázcích,(myslím tím, graficky, že vypadají líp):)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na 12. obrázku Siminka vypadá fakt dobře :), taky mám pocit, že na nich trošku zamakali :)

      Vymazat
    2. No strašně povedená siminka ,, fakt SEXY ´´

      Vymazat
  3. Na tom posledním obrázku to mi přijde fakt super že mužou dělat víc věcí najednou vždyvcky jsem to v sims postradala.Už se nemužu dočkat!

    OdpovědětVymazat
  4. Já nevím... mně to přijde graficky snad horší než The Sims 3... proč to nedělají víc reálnější? Tohle je takový simíkovský kreslený svět :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Defi to je ten nejopravdovější komentář co po dlouhé době čtu.
      Graficky je to doopravdy mnoohem horší. Pouze smíchali 2 a 3 dohromady a vzniklo ! THE SIMS 4 ! a k tomu ještě přidali multitasking. Mně by přišlo rozumnější kdy by se to pkusili nějakým ubgradem přidat do 3, tak by to byl nejlepší díl ze série The sims .

      Vymazat
    2. Trojka snad ani neměla nikdy existovat. Je to nejhorší díl ze série a je zřetelné, že hlavní slovo mělo EA a ne Maxis. Pokud jste hráli všechny díly (a Defi hrála) musíte podle mě jednoznačně uznat, že TS3 je největším odklonkem od značky - graficky, "příběhově"... a vůbec... vším. Pro mě je pravou a právoplatnou trojkou práve TS4!

      Vymazat
  5. lol "tohle je takový simíkovský kreslený svět"
    jasné že je :D však je to sims :D ak by to také nebolo nebol by to sims. v tej hre nejde o to aby bola prehnane reálna, ale aby bola zábavná..

    OdpovědětVymazat