neděle 30. března 2014

Otevíráme společně pekárnu!

Přišel čas, abych vám pověděl více o Delikátně hýčkané pekárně, která vychází v dubnu v Obchodě The Sims 3! Tak pojďte si vzít jeden cupcake a přečíst něco málo o této nové sadě.

Za prvé, toto je první pohled na některé z našich nových prémiových položek, které nazýváme Pekárenská kolekce! Ta zahrnuje Delikátní výstavní box na dezerty, Rustikální pekařské poličky, Pekařské koberce pro prodej (nejsou na obrázku) a pokladnu Sladký Simoleon.


Tyto předměty vám umožní vystavit jakékoliv jídlo, které vaši Simíci mohou uvařit nebo upéci. Pak je můžou prodávat podobně, jako s kolekcí Vychytralý prodejce, ovšem s několika velkými změnami. Na začátek, s kolekcí Vychytralý prodejce se zboží doplňuje automaticky, takže poličky v Midnight Hollow jsou vždy plné. Ale s pekárenskou sadou je na vašem Simíkovi, aby vytvořil všechno ty báječné pokrmy tak, aby byli zákazníci vždy spokojení.


Určitě nechcete, aby se vám pokrm hned zkazil. K tomu také slouží výstavní boxy, které obsahují chladící zařízení, jaké je použité v ledničkách.

I když je tato sada určena k otevření pekárny, můžete zde prodávat jakékoliv jídlo dostupné v The Sims 3. Takže pokud si chcete otevřít obchod se saláty nebo italskou kuchyní, není problém!


Tvorba všech pokrmů je dost časově náročná, takže pokud si chcete najmout někoho na obsluhu pokladny, nic vám v tom nebude bránit. (Poznámka: Povšimněte si, že jsme odstranili hlášku "Pokladník není schopen se dostat do práce.")

Máme zde také několik nových koberečků, které pracují podobně jako výstavní boxy. Takže můžete posouvat koberce pod pulty, stoly, atd., a každý pokrm umístěn na vrcholu bude připravený k prodeji. I takto můžete s jídlem obchodovat.


A teď jdeme na to jídlo! SimGuruTaterTot prozradila, že nové pokrmy, budete moci vytvořit také ze surovin z předešlé sady Bohémská zahrada. To ještě není vše, příště si povíme něco víc o nových receptech a dalším způsobu obchodování.

9 komentářů:

  1. Teším sa Defi urobíš dufam na to lp? :3

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá luxusně tato sada!!!:o
    Někdy bych ji chtěla mít ve hře:3

    OdpovědětVymazat
  3. Yami(-: Určitě až vyjde tak si jí pořídím a doufám že bude special na tuto sadu protože už na první pohled vidím že to bude sada tisíciletí :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Už vím co chci k narozeninám :)) Mám je totiž v Dubnu :))

    OdpovědětVymazat