neděle 30. března 2014

4FANS 2014 - mé vyjádření k akci

Ahoj moji Freaks,

protože jste se pořád ptali, jestli půjdu na 4FANS a já stále nebyla pozvána a byla schopná samozřejmě na akci kvůli vám jet, tak jsem před čtyřmi dny dala všude možně odkaz, abyste si mě tam vydupali, protože mi prostě žádné pozvání nepřišlo - holt chápu, že nemám tolik odběrů nebo nejsem tak známá jako jiní (dupali jste moooc pěkně mimochodem ;)). Po asi dvou dnech mi poslala jedna má věrná fanynka printscreen se zprávou, že ji odepsali z 4FANS a že jsem pozvaná, ale že ode mě ještě neobdrželi odpověď (obrázek tu).

Projela jsem všechny maily, spamy, facebook, YT schránku - nikde nic. Napsala jsem do události (odkaz) pod to, jak mě Freaks vyvolávali, že jsem prý pozvaná, ale že pozvánku jsem nedostala... ten komentář jsem po chvilce nedohledala. Chtěla jsem jim napsat, co to má znamenat, ale opravdu se nějak nehodlám vtírat.

Dnes jsem obdržela do zpráv FB na Definitely pozvánku (obrázek tu)... zpráva mě zaskočila. Určitě jsem si představovala trochu jiné jednání.

Celá akce 4FANS mi nepřijde, že je pro člověka jako jsem já.

Každopádně děkuji svým Freaks, že bojovali. Určitě se s vámi sejdu jinde, v jinou dobu, na jiném místě - někde, kde to bude pozitivně naladěné.

Mějte se úžasně, skvěle, krásně... I LOVE U ALL!

Vaše Defi

11 komentářů:

  1. To je fajn že tam nebudeš! :D Teď to nemyslím zle ale na 4Fans jsem chtěla jenže nám přesunuli termín na dovolenou a od 4.4. do 16.4, budeme pryč a já se s tebou chtěla setkat tak jsem ráda že nejdeš!

    OdpovědětVymazat
  2. Takové zacházení si nemáš co nechat líbit!! My tě taky milujeme !!

    OdpovědětVymazat
  3. Myslela jsem si že to bude docela fajn akce. Děsně můj názor ovlivnilo jejich chování. Jsem si tak na 99,9% jistá že tě nezvali, jen nechtěli abych je otravovala. Netušila jsem, že z takové obrovské akce jak všichni říkali a tvrdili se může vyklubat něco tak (aspoň pro mě) odporného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Též mi přijde, že je z toho cítit cosi shnilého...

      Vymazat
  4. Oni jsou asi fakt nenormalní. No co třeba uspořadáš ňjaký sraz Freaks a bude to mnohem lepší než ňjaký 4Fans :)

    OdpovědětVymazat
  5. defi celá ta akce je divná hlavně už tim že do organizace se dal Gogo s pořadatelama. neděl si z toho hlavu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Je mi to moc líto :,( takový jednání si rozhodně nezasloužíš... Strašně jsem tě chtěla vidět, na Craftconu jsem byla v neděli a když jsem zjistila že jsi tam byla o den dřív :/ a teď jsem si vážně myslela že tě konečně potkám :( Jsem tvoje věrná fanynka už od mazlíků a tak už tě chci konečně vidět :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, jsem Hel a já poslala tu pozvánku, která Tě Defi zaskočila. Upřímně nevím proč? Tví fanoušci Tě chtějí a proto jsem obratem reagovala. Pokud bys odpověděla pokračovali bychom v další domluvě. Nevím jaký formát pozvánky sis představovala. Všichni dnes využívají krátkých zpráv pro rychlé sdělení a tak to bylo i v tom případě. Je na Tobě zda-li to celé přehodnotíš a zkusíme to znovu. Tahle akce je pro FANOUŠKY a ti Tví nám o Tobě řekli, proto jsem se ozvala.
    Kontakt na mě máš na FB.
    Sluníčkový den. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já nwm co je na té pozvánce tak strašného :D to tam nepřijedeš kvůli tomu?! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Tak si přečti celý ten článek, očividně ti ušel princip toho...

      Vymazat