pondělí 25. listopadu 2013

Roaring Heights - velkoměsto umístěné na pláži

Konečně! Naše prosby byly vyslyšeny. EA & The Sims Team právě připravují nový svět plný, tak dlouho vyžadovaných, mrakodrapů. Jedná se o svět z Obchodu The Sims 3 s názvem Roaring Heights! Datum vydání je stanoveno na 12. prosince.


  • Vítejte v Roaring Heights, ve velkoměstě umístěném na pláži. V tomto novém světě vaši Simíci zažijí exkluzivní život uprostřed města plného mrakodrapů ve stylu art deco.
  • V The Sims 3 Roaring Heights, můžou vaši Simíci vyrazit prozkoumat rušnou plážovou scenérii s jejich novým, vlastnoručně opravenými auťákem - vaši Simíci mohou nově strávit nějaký čas opravováním a "vytuněním" auta (tedy spíš vraku) a vyrobit z něj opět pojízdné auto.
  • Simíci můžou dokonce přijít se spřátelit s rodinou Cappových z The Sims 2 - jsou na dovolené v Roaring Heights a jsou zcela uchváceni propejností města s plážemi.
  • Součástí tohoto světa jsou desítky zcela nových exkluzivních předmětů a oblečení pro vaše Simíky, aby lépe zapadli do stylu města Roaring Heights.
  • The Sims 3 Roaring Heights bude k dispozici v digitální verzi v Obchodě The Sims 3 ve čtvrtek 12. prosince.
  • The Sims 3 Roaring Heights bude dostupné ve standartní a zlaté edici.
  • PROMENÁDA: Úplně nový pozemek, který je součástí zlaté edice obsahující vzrušující horskou dráhu a další atrakce. Navíc dovoluje postavit si vlastní zábavní park!

 


ZLATÁ EDICE:


Co na nové město říkáte? Připomíná vám místa jako Miami (Floridu), Vice City z GTA nebo Katy Perry? Ke světu se rozhodně hodí kolekce Styl 70., 80. a 90. let. A jak se vám líbí horská dráha? :P

4 komentáře:

  1. Defi můžu se zeptat kolik to bude stát jestli to víš?
    Strašně se těším na stavení parku :-D
    PS: Zbožňuju tě

    OdpovědětVymazat
  2. Mne to mesto skôr pripomína Bioshock a film Veľký Gatsby :) Ale vyzerá luxusne :3

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to teda koukám :) Díky za info :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to krásný:) to s těma autama je dobrý:)

    OdpovědětVymazat