úterý 3. září 2013

Přidejte se k "bůůdálosti"!

Tak toto je pravděpodobně ta nejočekávanější sada v Obchodě The Sims 3. Souhlasíte? Tedy alespoň pro každého, kdo miluje kravičky! Designer Copeland níže sdílí všechny zábavné věci, které nový kravín obsahuje. Ujistěte se, že budete první, kdo ve čtvrtek 5. září tento kravín koupí.

Přesně tak... vyrážíme ven na pastvu s novým "Stáj pro krávy Denně mléko".

1 (2)

Hledáte nový způsob, jak zvýšit Simíkům jejich potřeby jako hlad a energie? Jděte podojit krávu! Mléko je velkou podporou potřeb Simíků.

2 (2)


Nemají vaši Simíci laktózu v oblibě? Tak zkuste vaši krávu nakrmit nějakou tou zdravou zeleninou. Do pár hodin můžete očekávat sojové mléko. Sojové mléko má všechny výhody klasického mléka, navíc pomáhá udržovat Simíky mladé a zdravé.

3 (2)


Časem můžete také zjistit, že vaše kráva má trochu ráda sladké. Pokud váš Simík nakrmí krávu čokoládou, může úplnou náhodou při dojení objevit čokoládové mléko. S čoko mlékem je zábava!

Pokud je váš Simík zlomyslný (má tuto vlastnost), může se ke krávě potichu přiblížit a překlopit ji.

4 (1)


Převrácení krav je nejen veliká legrace, ale dává to vašim Simíkům novou náladovku "Protřepaný" a dává možnost vaší krávě vytvořit mléčný shake (nebo dokonce při krmení čokoládou získáte čokoládové koktejly). Převrácení krav není ale vůbec nic lehkého, a ne vždy se to podaří. Více se dozvíte až při hraní.

5 (1)


To vše vám může připadat trošku hloupé, takže pokud Simík hledá trochu víc logičtější zábavy, může skillovat dovednost logiky tím, že si zahraje s krávou piškvorky.

6


Dokažte, že váš Simík je "Chytřejší než kráva" nebo ona vám ukážu, že váš Simík je "Směšný jako vemeno!"

"Mlékárenský kravín" vyjde 5. září jako součast sady "Veselý farmář".




11 komentářů: