středa 21. srpna 2013

Živé vysílání The Sims - srpen 2013 (záznam)

The Sims 4 oznámeno! Již dnes 22. srpna se dozvíme další informace a prohlédneme si demo The Sims 4! Kromě TS4 bude během živého vysílání také ukázáno demo The Sims 3: Do budoucnosti, které vychází již v říjnu tohoto roku. Celý livechat bude vysílán živě z výstavy Gamescom v Německu. Máme se na co těšit.. :P

TERMÍN: čtvrtek, 22. srpna v 17:00 a (nečekaně) v 19:15
ODKAZ: twitch.tv/ea



4 komentáře:

  1. Já vím že tohle se toho moc netýká ale když simík má vystoupení tak se mu tam triky zobrazí automaticky a ta šou musí trvat tak dlouho jak ti tam napíšou a až nastane konec vystoupení tak simík sám dokončí show.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohleto s tím taky nesouvisý ale když si necháváš zapnutý stárnutí tak ti simíci a mazlíčci vždycky umírají ale xistuje spůsob jak mýt vypnutý stárnutí a přesto ti simíci můžou stárnout. Když máš vypnutý stárnutí a koupíš si narozeninový dort a dáš sfouknout svíčky a vybereš simíka kterého si chtěla nechat zestárnout tak von ti klidně zestárne vždy o jednu věkovou katogerii a můžeš to udělat na stejném simíkovy milionkrát (samozřejmě že milion věkových kategorii v the sims 3 není) ale na těch 7 věkových kategorii (a teď něco co souvisí stím co si napsala) Na the sims 4 se těším (-:

    OdpovědětVymazat
  3. Radit nejdu.
    Defi tyhle věci zná. A děkuji za informace, které sem dáváte a za pěkná videa.

    Jdu také pochválit Adíka za dnešní články a poděkovat. Tak děkuju :P.

    OdpovědětVymazat