čtvrtek 1. srpna 2013

The Sims 4: teaser a pozvánka na Gamescom

Již nějakou tu dobu byl okolo The Sims 4 klid.. tak jsem se rozhodl, že to málo, co se okolo tohoto očekávaného titulu děje, sepíšu do jednoho článku.

Během živého vysílání EA producent Graham Nardone ukázal snímky z reálného života svých kolegů, kteří vykonávají určitou činnost. Není to ovšem jen tak ledajaká činnost, protože má vyjadřovat nové funkce The Sims 4. Já vám nyní ukážu první dva snímky zblízka. Oficiální stránka na Facebooku navíc uvolnila další doplňkové informace k obrázkům.

  • Objekty nacházející se na snímcích očekávajte i v The Sims 4.
  • Mnoho věcí v The Sims 4 můžou dělat Simíci současně.
  • Další ukázky se chystají a vy budete mít šanci si o nich popovídat.




GAMESCOM

EA před pár dny vydala tiskovou zprávu, ve které oznamuje, jaké tituly oznámí na Gamescomu 2013, který se každoročně pořádá v Německu. Zpráva je docela nudná, tak vám sepíšu to nejzajímavější pro ty, kteří náhodou budou mít cestu kolem nebo se alespoň chystají podívat na livestream.

Oznámení The Sims 4 proběhne 20. srpna 2013 v 16 hodin středoevropského času na největší evropské přehlídce her Gamescom 2013. Konference se koná v Kolíně nad Rýnem v hale č.6 na výstavišti Palladium. EA zde představí dalších sedm velice významných titulů pro rok 2013/2014 a další tituly pro mobilní zařízení. Pro více informací, livestreamy a rozhovory přímo z Kolína sledujte web www.ea.com/gamescom, a to od 21. - 25. srpna 2013.



4 komentáře:

  1. Kdyby 19 nebylo turnelp, tak překecám rodiče a ségru a jedu tam! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je na tom turné tak zajímavého? o.O

      Vymazat
    2. Tady v Plzni bude Maruška, škoda, že na to nemám prachy.. :D

      Vymazat