pátek 16. srpna 2013

The Sims 4: novinky z 16/8

Něco mi říká, že teď se pár dní informací o The Sims 4 jen tak nezbavíme. Pokusím se z každého dne sepsat takový malý článek o tom největším ze dne. Pojďme si shrnout, co se za dnešek událo. Mám tady malé info, scany z časopisu a hromady obrázků!


Časopis Games
Z nevydaného čísla magazínu Games uniklo až neuvěřitelné množství snímků a informací. I přesto, že textu se zdá hodně, není tomu tak úplně pravdy. Většina textu totiž popisuje The Sims jako sérii her, vývoj, komunitu. Tady jsou vybrané informace o TS4 z magazínu:

  • Váš Simík může jít do posilovny, naskočit na běžecký pás a při tom sledovat na televizi kulinářský kanál nebo kanál o zahradničení - a tak získává trochu zahradnické/kulinářské dovednosti a přitom povzbudí kondičku.
  • The Sims 4 dává hráčům kontrolu nad skupinami Simíků. Nyní můžete přikázat, aby Simíci, když jsou ve skupinách, dělat věci společně. "Jděte tam spolu," nebo kliknutím na basketbalový koš můžete zvolit  interakce jako "Hrát společně."
  • V každé z několika emocionálních stavů - jako šťastný, smutný, v depresi, inspirovaný atd.. - je řada novinek, které se odemknou nové interakce, činnosti.
  • Nábytek je možné zakoupit jako když si prohlížíte katalog, který nabízí celou řadu položek. Každý kus nábytku může přímo ovlivňovat náladu Simíka - pro příklad, inspirativní malba může podpořit tvořivost Simíka.
  • Kamarád s Woo-Hoo benefity už není věcí nemožnou.
  • Po vzoru The Sims 2 se do hry vrací aspirace v nové podobě, naopak se ve čtvrtém pokračování neobjeví nástroj "Vytvoř si styl". (pozn. Doufám, že jen hrozí a bude tam třeba něco podobného, nového, lepšího.)



Nové snímky ze hry
Na již zrušené developerské stránce The Sims 4 byly nalezeny ještě další dva snímky. Hezky jde na nich vidět, co nového hra přináší. ;)



Limitovaná edice
A poslední uniklou věcí je tato informace o sadě "Párty život", která bude nejspíše součástí limitované edice The Sims 4. Podle dalšího infa bude hra vydávaná ve třech verzích - klasická, limitovaná a digitální deluxe.



 Pozvánka na Gamescom
Nakonec vše zakončím pozvánkou The Sims týmu, který zve všechny na Gamescom. Já děkuji za přečtení a sledujte pro další informace blog DefiFreakyBoo.. ;)



UPOZORNĚNÍ: Veškeré informace v tomto článku nepocházejí z oficiálního zdroje, tudíž není možné zaručit jejich stoprocentní pravost. Děkuji za pochopení.

8 komentářů:

  1. Já už se docela těším. A přišla jsem na to, co dělá simíky tak divnými. Jsou to vlasy! Teď, když si je tak prohlížím, tak jediné vlasy na nich vypadají nereálně a naprosto plasticky a uměle.

    Doufám, že to bude fajn :) Myslím, že bude ještě spousta informací, takže se toho určitě dozvíme daleko více ;)

    OdpovědětVymazat
  2. poměrně hodně by mě zajímalo jak by vypadaly simíci od capcomu :3 co se reálnosti týče určitě by to byla pecka :3

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra ta grafika je tak malovaná to mě tak štve ! :(

    OdpovědětVymazat
  4. moc se mi nelíbí grafika těch vlasů :/

    OdpovědětVymazat
  5. ty vlasy by mohli být trochu vypracovanější ale jinak myslim že to bude super!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě ta grafika připomíná Sims Social :/

    OdpovědětVymazat
  7. The Sims 3 se mi zdá s grafikou přece jenom o něco lepší :)

    OdpovědětVymazat
  8. ale jinak se na The Sims 4 moc těším

    OdpovědětVymazat