úterý 20. srpna 2013

Oficiální představení The Sims 4

EA_Logo Maxis_Logo

POPIS:

The Sims 4 je velmi očekávanou hrou z kategorie simulací života která vám umožní hrát si se životem tak jako nikdy předtím. Vytvářejte a ovládejte nové Simíky i jejich mysl tělo a pocity. Stavte jedinečné světy. Řiďte jejich životy a dejte vzniknout novým příběhům které přinesou zajímavé a strhující výsledky.

Vytvořte si své Simíky
Pomocí nových intuitivních nástrojů budete moci vytvářet a ovládat ty nejchytřejší Simíky jací byli kdy k vidění. Navíc se s nimi budete moci ještě více ztotožnit. Upravíte jim vzhled jejich osobnost touhy způsob chůze a dokonce i vztahy s ostatními.

Postavte jim svět
Z široké nabídky vyberete svým Simíkům svět ve kterém budou moci žít a postavíte jim v něm dům. K dispozici budete mít intuitivní ovládací prvky s jejichž pomocí snadno vytvoříte dům svých snů.

Hrajte si se životem
V The Sims 4 si budete moci hrát se životem jako nikdy předtím. Vaše rozhodnutí ovlivní nejen vaše Simíky ale také celé jejich okolí. Při hraní tak prožijete krásné a strhující zážitky.

Jak hrát
Záleží jen na vás jak budete The Sims 4 hrát. Pomozte svým Simíkům nastartovat novou kariéru najít lásku a založit rodinu. Postavte a zařiďte jim domy svých snů. Naplňujte jejich potřeby zjistěte po čem touží a sledujte jak prožívají velké i malé životní okamžiky.
V The Sims 4 si můžete hrát se životem jako nikdy předtím. Simíci mají spoustu fyzických i emociálních odlišností a jejich světy i příběhy vychází z vašich rozhodnutí a kreativity. Vítejte u The Sims 4!


OBRÁZKY:




RENDERY:

TheSims4-Sims1TheSims4-Sims2TheSims4-Sims3TheSims4-Sims1TheSims4-Sims1TheSims4-Sims1TheSims4-Sims1TheSims4-Sims1TheSims4-Sims1TheSims4-Sims1TheSims4-Sims1

VIDEO:




VERZE HRY:

The Sims 4 Limitovaná edice
  • Digitální obsah Večírek století 

The Sims 4 Digital Deluxe
  • Digitální obsah Bezesná noc 
  • Digitální obsah Večírek století 
  • Digitální soundtrack k The Sims 4

The Sims 4 Premium edice (neznámá distribuce v Česku)
  • Digitální obsah Bezesná noc
  • Digitální obsah Večírek století  
  • Digitální soundtrack k The Sims 4
  • Přiručka v pevné vazbě - ukazuje nejen jak The Sims 4 hrát, ale také vývoj Simíků, nákresy...

The Sims 4 Sběratelská edice (neznámá distribuce v Česku)
  • Interaktivní socha simíkovského krystalu - po připojení k počítači přes USB bude dynamicky ukazovat náladu vašich Simíků
  • Příručka v pevné vazbě - ukazuje nejen jak The Sims 4 hrát, ale také vývoj Simíků, nákresy...
  • Digitální obsah Bezesná noc 
  • Digitální obsah Večírek století 
  • Digitální soundtrack k The Sims 4



7 komentářů:

  1. Jestli takto ti símíci budou vypadat tak si nic nekoupým

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujala mě ta tvorba těch simíků, ale myslela jsem, že budou vypadat trochu líp. I když vím,že i v the sims 3 simíci, kteří byli vytvořeni hrou nejsou moc hezcí. No uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhled simíků mě odrazuje, ale jinak je to bomba! Jediné na čem by tvůrci měli ještě zapracovat jsou vlasy a oči. Tyto dvě věci působí hrozně uměle a nepřirozeně (mnohem hůře než v TS3). Sice se mi líbí, že se vlasy hýbají, ale radějí bych to omrzel vůči lepší grafice. Ale když si přimyslím lepší oči a vlasy, tak jsou simíci dokonalý a jejich svět taky. Navíc nový program na tvorbu simů je opravdu super.

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mě je to zase něco nového a to je na The Sims 4 to nejlepší, podle mě je zkusit něco nového dobré takže se mi Sims 4 líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nooo koupim ale v the sims 3 je podle mně vzhled simíkú omnoho lepčí aaa... jinak je to supeeeer no ale downloady si myslím budou do the sims 4 potřbné jako na simíky :) jinak supeeeer definko ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Budeš robit Lets Play na the sims 4 ???

    OdpovědětVymazat