čtvrtek 15. srpna 2013

Co nového přináší The Sims 4? + FAQ

Nějak nám ty informace unikají. Přeložil jsem pro vás oficiální text k představení The Sims 4. Pojďme na to! Pořádnou nálož snímků ze hry naleznete ZDE!

Co to je The Sims 4?
The Sims 4 je velmi očekávanou hrou z kategorie simulací života, která vám umožní hrát si se životem tak, jako nikdy předtím. Vytvářejte a ovládejte nové Simíky i jejich mysl, tělo a pocity. Postavte jim jedinečné domy. Řiďte jejich životy a dejte vzniknout novým příběhům, které přinesou zajímavé a strhující výsledky. Nové kreativní nástroje v režimu Vytvořit Simíka a blokový režim výstavby vám umožní snadno vytvářet podmanivý obsah a ještě se při tom bavit. Díky novým způsobům sdílení se můžete pochlubit se svými nejlepšími výtvory a pro inspiraci si prohlédnout obsah vytvořený komunitou.


Simíci - Vytvořte a řiďte více inteligentnější a citově bohaté Simíky.
Inteligence - Vaši Simíci se budou pohybovat a působit mnohem přirozeněji, než kdykoli předtím díky multitaskingu.Vyberte osobnosti vašich Simíků, vyberte jejich touhy a prozkoumávejte hloubku jejich celoživotních cílů prostřednictvím myšlenek svých Simíků, sociálních dovedností, kariéry a vzpomínek.
Emocionální hloubka - Poprvé, Simíci cítí a vyjadřovat emoce. Vaši Simíci mohou zažít pestrou škálu a hloubku emocionálních stavů a jsou ovlivněny jinými Simíky, akcemi, událostmi, vzpomínkami nebo dokonce oblečením a objekty, které vyberete. Emoce vám nabízejí možnost vytvářet bohatší příběhy.
Nové kreativní nástroje - Tvorba Simíků je lepší, intuitivnější a zábavnější, než kdy předtím. Máte jedinečnou možnost vymodelovat simíky s hmatovou přesností. Můžete postavit dům svých snů s novými možnostmi v modu stavby.
Zářivé sousedství - Vyberte si z rozmanitých pozemků pro vaše Simíky a vdechněte jim život.
Bohaté odměny - Získávejte nové objekty, oblečení, a vlastnosti vyplněním úkolů, objevujte sbíratelné předměty a odemykejte úspěchy.
Podělte se o své výtvory - Podělte se o domácnosti vašich Simíků s přáteli a komunitou.



FAQ



  • Co jsou to The Sims™ 4?

    The Sims 4 je velmi očekávanou hrou z kategorie simulací života, která vám umožní hrát si se životem tak, jako nikdy předtím. Vytvářejte a ovládejte nové Simíky i jejich mysl, tělo a pocity. Postavte jim jedinečné domy. Řiďte jejich životy a dejte vzniknout novým příběhům, které přinesou zajímavé a strhující výsledky. Nové kreativní nástroje v režimu Vytvořit Simíka a blokový režim výstavby vám umožní snadno vytvářet podmanivý obsah a ještě se při tom bavit. Díky novým způsobům sdílení se můžete pochlubit se svými nejlepšími výtvory a pro inspiraci si prohlédnout obsah vytvořený komunitou.


  • Pro jaké platformy budou The Sims 4 určeni?

    The Sims 4 vyjdou na PC a MAC.

  • Budou mít The Sims 4 nějaké on-line funkce?

    Pro ty, kteří se při hraní rozhodnou připojit k internetu, budou k dispozici nejrůznější zábavné a sociální herní prvky (budeme o nich hovořit později), nicméně jádro hry je navržené pro hraní bez připojení. Hráči se sami rozhodnou, jak chtějí hrát.

  • Bude ke hraní The Sims 4 třeba klient Origin™?

    Pro instalaci hry budete potřebovat účet EA/Origin. Po instalaci se již k internetu připojovat nemusíte, pokud nechcete.

  • Bude možné přenést některé z mých Simíků nebo jiný obsah z The Sims 3 do The Sims 4?

    The Sims 4 jsou vystavěni na úplně nových základech. To znamená, že obsah z The Sims 3 do nich přenést nepůjde.

  • Jak můžu sledovat aktuální novinky týkající se The Sims 4?

    Pokud chcete zůstat neustále v obraze a vědět o všem, co se kolem The Sims 4 děje, sledujte naše oficiální webové stránky na www.TheSims.com, dejte nám LIKE na Facebooku na adrese www.facebook.com/TheSims a přihlaste se k odběru našeho VIP newsletteru na www.TheSims.com.

  • Kdy budou The Sims 4 k dostání?

    The Sims 4 budou k dostání v roce 2014.

  • Jaký mají The Sims 4 rating?

    The Sims 4 zatím nemají udělen rating od ESRB, PEGI ani jiného hodnotícího systému. Jakmile budeme mít rating k dispozici, aktualizujeme naše stránky.

  • Budou The Sims 4 vyžadovat trvalé připojení k internetu?

    Ke hraní The Sims 4 nebude trvalé připojení k internetu třeba.

  • Jaké jsou minimální hardwarové požadavky The Sims 4?

    Pracujeme na tom, aby byla hra přístupná co největšímu počtu hráčů. Jakmile budou požadavky finální, dáme vám vědět.

  • Kdo se podílí na tvorbě The Sims 4?

    Vývoj The Sims 4 momentálně probíhá ve studiu The Sims v Redwood City. Tým, jenž na tvorbě hry pracuje, je složený ze zkušených vývojářů, kteří pamatují na samotný začátek celé série. Spolupracují s námi lidé jako Robi Kauker, Lyndsay Pearsonová a Kevin Gibson, kteří nás doprovázejí už od začátku. V průběhu vývoje vám představíme další členy našeho týmu.

8 komentářů:

  1. Doufám že co nejdříve udělají nějací lidé downloady na TS4 :)(Až TS4 vyjde)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že oblečení atd. tam bude tak moderní, že downloady potřebovat ani nebude :)

      Vymazat
  2. Jsem plný očekávání vypadá to opravdu skvěle.
    Ale především bych ocenil (a myslím, že ne jen já) nějakou "upgrade verzi" nástroje pro vytváření světa/města přímo ve hře, jako to by za časů TS2. Dále mám takový sen, hýbající se vlasy a oblečení.. :D myslíte že se splní? ;) Myslím si, že se grafika ještě víc propracuje, takže se velmi těším. Navíc ještě náváži na nástroj "vytvoř svět", tak v TS3 můžet ve hře upravovat město. Ale podle mě je to dost o ničem. Doufám, že to pujde i ve 4 a bude to ještě lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. A myslím si, že by bylo dobré, kdyby města byla spojená (na části) a kdyby se vrátili staří známí Simové z předešlých The Sims (1,2,3). A neuškodilo by vrátit "filmy" (Z The Sims 2):)

    OdpovědětVymazat
  4. když to má být strašně podobný lidem tak jsem zvědavá na ten sex :D

    OdpovědětVymazat